L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 12 d’abril del 2012

El PP confirma que no demanarà a Rajoy el deute històric que sí que va reclamar a Zapatero



El PP valencià no demanarà res a Rajoy pels vots obtinguts
La renúncia del PP a demanar a Rajoy el que durant mesos sí que li va reclamar a Zapatero ara es  diu "un acte de lleialtat amb Espanya". Una renuncia tot i que Mariano Rajoy ha empitjorat  més el finançament i les inversions que els valencians rebem de l'Estat.

El PP ha passat del "robatori de Zapatero" a la "lleialtat amb Espanya". Eixe és el recorregut amb el qual el PP  ha passat de reclamar a Zapatero 7.300 milions d'euros en deute històric a fer bones unes inversions de Rajoy que situen la valenciana com la cinquena autonomia amb pitjor inversió.

Cal recordar que en el discurs d'investidura, Alberto Fabra va assenyalar "que la Comunitat Valenciana ha tingut un finançament i unes inversions inferiors a la mitjana espanyola" i va demanar ajuda als partits de l'oposició per a reclamar en esta legislatura "la transferència d'un finançament autonòmic just i adequat a la nostra realitat poblacional i de les inversions estatals corresponents".

Però clar, eren altres temps i manaven els altres, per tant calia reclamar a Zapatero una compensació retroactiva dels diners no rebuts segons el criteri poblacional que van xifrar en 7.300 milions d'euros. Ara governa Rajoy, no pas Zapatero, i cal ser lleials amb Espanya i ¿ perquè no?, seguir ofrenant totes les glòries que calga a Espanya.