L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 15 d’abril del 2012

El rei ha tingut un accident estant de cacera d'elefants. ¿Quant val la cacera de Juan Carlos a Botswana?


 
El rei en una cacera el 2007
 Espanya patia el moment més greu de la crisi, amb la pitjor setmana de l'any a la borsa i un conflicte diplomàtic obert amb Argentina per YPF, quan per culpa d’un accident, ens assabentem que Juan Carlos de Borbó era a Botswana caçant elefants.

Sembla ser que hi va anar Dilluns de Pasqua, just el dia que el govern de Rajoy aprofitava per anunciar una retallada de 10.000 milions en educació i sanitat. El rei espanyol ha tingut una caiguda mentre era amb uns altres caçadors i s'ha trencat el maluc, l'han hagut de traslladar en avió a Madrid on ha estat operat d'urgència a l’Hospital USP San José (Madrid) pel doctor Ángel Villamor.

El rei s'havia fracturat en tres fragments el cap del fèmur. El fet que presentés artrosi en el mateix maluc dret (articulació coxofemoral que uneix el coxal amb el fèmur) que li provocava molèsties des de fa temps, ha portat l'equip que l'ha operat a fer una intervenció més complicada i a posar-li una pròtesi per solucionar els dos problemes

A la xarxa de seguida s'han vist mostres d'indignació de gent que es queixa que Juan Carlos gaudís d'uns dies de cacera mentre el govern espanyol imposa retallades i recepta austeritat.

Botswana és considerat un paradís pels aficionats a la caça major i hi ha diverses companyies que ofereixen safaris de luxe amb llicència per caçar un elefant per uns 37.000 euros, en una estada d'uns dotze dies. Hi ha tota una indústria del turisme adreçada exclusivament als aficionats a la caça, als quals s'ofereix l'oportunitat de caçar elefants, lleopards, girafes i tota mena d'animals salvatges durant una estada en campaments de luxe situats en parcs nacionals. És el govern d'aquest país qui concedeix un nombre limitat de llicències a l'any per espècie per tenir un cert control sobre la caça d'animals salvatges.

- Segons la premsa 
-

1 comentari:

Filòsof ha dit...

La corona si vol mantindre's ha de plantejar el recanvi, el vell monarca ja esta amortitzat per a la jove democràcia espanyola. I en aquest moment sabrem si pot continuar en Espanya la monarquia. Ja que la reina esta en la seua familia a Grècia, el net es pega un tir al peu, l'Urdangarin deixa baix mínims els politics que ens han governat. Matas i Camps, autèntics súbtits medievals front a la sitaució actual de la ciutadania i per a les darreries el rey desobedeix i se'n va de cacera de elefants??, ja veus que
deuen el grans mamifers de la crisi, amb la situació de l'atur i les retallades, de la prima de risc i la situació política. En fi demanar un canvi per a que la monarquia colle o no en l'estat.
Sols que és demanar-li massa a l'actual monarca. No creus Cotorra??