L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 30 d’abril del 2012

Gran èxit, malgrat el mal oratge, de la IV Edició de la Trobada de Grups Infantil de Danses


 

El passat dissabte dia 28 es va celebrar a la Casa de la Cultura de Tavernes, la quarta edició de la Trobada de Grups Infantils de Danses, amb la participació dels Grups de Danses d'Agres, l'Alter de Corbera, la Carrapera de Valencia i el  quadre infantil del Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes.

Molt bona presència d’afeccionats i públic que va omplir el pati de butaques i va passar una entretinguda vesprada recolzant el  futur més prometedor del nostre folklore i demostrant que, afortunadament i malgrat que la cultura és la més ressentida en èpoques de crisi, les nostres tradicions tenen garantida la continuïtat gràcies a l’esforç dels  xiquetes i xiquets, així com dels seus pares, que veuen en les danses tradicionals, una sana educació pels seus fills.

Satisfacció en els membres del grup organitzador per la gran afluència de públic, malgrat el mal oratge i la baixa d'algún grup participant d'última hora. Això ens porta a pensar  en la següent edició pel mes d'abril de l'any que ve, on s'espera encara una major participació.

- Nota del Grup de Balls
-