L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 27 d’abril del 2012

La Generalitat i el PP si que tenen diners per a propaganda


Pàgina de publicitat en El Mundo
La Generalitat retalla als serveis públics i anuncia milers d'acomiadaments de treballadors mentre anuncia que destinarà un mínim de 826.000 euros a maquillar la imatge de la seua gestió a força de propaganda en els mitjans de comunicació.

El diumenge passat era El Mundo qui arreplegava una pàgina a tot color de propaganda de la Generalitat Valenciana. La pàgina era propaganda, no publicitat institucional  perquè no informava de res d'utilitat pública. Era  un missatge propagandístic i buit:"Som futur"  i no "som una ruïna" o "som retallades".
 
El govern del PP d'Alberto Fabra demana austeritat i "verdures" , però el seu govern no es privarà d'este instrument de manipulació a costa de la butxaca ciutadana. Així ho confirmava la publicació ahir en el DOCV d’un concurs per a la licitació, per part de la Conselleria de Presidència, d'una nova campanya de propaganda de la Generalitat per a ser difosa en premsa, televisió, ràdios, cinemes, internet i altres mitjans de comunicació, per un valor mínim de 826.000 euros, IVA inclòs. L'import sembla ser que no inclou el preu del que costaria dissenyar, plasmar, dibuixar… els anuncis, amb la qual cosa el preu final seria major i no cal dir que ho pagarem entre tots, a càrrec dels impostos recaptats als ciutadans. 

I no seria millor que eixos diners, anaren per exemple, a prestacions socials? De tota manera, que el govern valencià del PP retalle serveis públics i es gaste eixos diners en propaganda  resulta, com a minim,  lamentable i ofensiu per als ciutadans. I més ofensiu encara quan el Consell ha mantingut ocult durant anys el cost de la propaganda de la Generalitat.

Segons L'Informatiu
-

2 comentaris:

Filòsof ha dit...

Ja parlem del futur de les genaracions dels fills dels meus néts. Ja que del passat ni parlar-ne i del present més val que l'oblidem prompte. El mal es que pels governats, pels ciutadans, sempre és present.
Bon present us desitge i ens espera si lluitem contra els que ens parlen de futur i obliden invertir en el present. Contra l'auteritat del present, pel futur immediat dels nostres fills,lluitem.
En record dels maulets, i el 25 d'abril.

Un jubilat ha dit...

Continúen actuant de la mateixa manera que an actuat sempre,manipulant i gastant-se el diners dels nostres impostos sols en benefici dels seus interesos partidistes.Hens han dut a la ruína gastant-se els diners que no teníen portant al Papa i pagant-li a Eclestone per cuatre carreres de merda i encara continúen igual,sense pensar el mal que han fet i el que estàn fent.