L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 28 d’abril del 2012

Nota d’agraïment de Cáritas




Moltes gràcies  a tots els que d'una manera o altra, ens heu ajudat a fer possible aquesta “ I FIRA SOLIDÀRIA DEL LLIBRE  D'OCASIÓ “.

Gràcies als que aportareu el vostres llibres. Gràcies als que ambientareu la fira amb la vostra animació ( actuant, llegint contes, en el taller de pintura, cantant.....) Gràcies als que  comprareu llibres.

Gràcies a tots els que heu aconseguit que Càritas Interparroquial arreplegara 1. 243 €

 Amb aquesta quantitat no sols feu possible el que Càritas continue  endavant en els seus projectes, tots junts estem aconseguint sensibilitzar la nostra societat , estem apostant per una vida més senzilla i solidària..... en la que amb un poc de cadascú de nosaltres puguem ajudar  als que més ho necessiten. 
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies també a vosaltres, ja que per pocs euros podre llegir i enriquir-me durant setmanes.

jaume talens ha dit...

Amb el preu d'un entrada del cine em vaig emportar tres toms de la història del cine. per cert, ja he gaudit d'un d'ells. Un euro per a un Garcia Marquez, i un altre d'un text que no comprenc com es van desfer d'ell, a no ser que fora un centre, llegir per a créixer de Bromera. Continue aixina que les flors ens agraden a tots. Gràcies.

Anònim ha dit...

El preu era orientatiu, per tant, si 1€ resulta massa econòmic, podrieu haver pagat el preu d'una entrada de cinema per cada llibre, amb el que, en compte de 1200€ s'hagueren arreplegat 3 vegades més.
Bo, a la propera, més i millor.

Robinjut ha dit...

No vaig poder estar divendres vesprada. M'havera agradat que ho allargaren tot el cap de setmana.
També és una llàstima no recaptar més diners, si com diu Jaume tot costava 1€. Per un bon llibre no ens sabria mal pagar 5 o 10€, no?
Espere una propera edició.

un ex-rosaet ha dit...

Al revés : GRÀCIES A VOSALTRES PER LA VOSTRA LLAVOR i feu més edicions de la fira, com demana el de Sherwood, que vos portarem més llibres encara, doncs tots en tenim per cada de segur plens de pols. La meua dona en comprí dos magnífics per tan sols 3 euros, Robin, valgué la pena ajudari clturitzar-nos al mateix temps.,

Jaume Talens ha dit...

No solc contestar a anònims. Per tant no contestaré, però hi vaig ser-hi per tants bons amics que tinc a Caritas com la meua veina Lucia Bo, Felip i tants altres que hi vaig trobar.