L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de maig del 2012

Ara va i resulta que la iniciativa del govern de Tavernes era bona – ¿o podem dir que era molt bona? - i la copien els ajuntaments del PP


Triptic informatiu de l'IBI, moltes vegades desaparegut dels llocs on es deixaven com a informació veïnal


L’ajuntament de Gandia, amb govern del PP, s’ha sumat a la iniciativa encetada pel govern municipal de Tavernes de fraccionar “‘IBI”. Però no solament ha estat l’ajuntament de Gandia doncs fa uns dies la premsa informava que municipis com Bellreguard o Xaraco, entre altres i també governats pel PP pensaven seguir el camí de Tavernes.

Els veïns de Gandia podrán pagar l’IBI en dos terminis, a agost i octubre. Ja sabeu que ací a Tavernes el podem pagar en tres terminis, cosa que encara és millor perquè la butxaca no ho notarà tant cada vegada. Mentre Tavernes va aprovar fraccionar el pagament l’any passat i va començar a preparar-ho tot, Gandia ho ha aprovat ara a mig any, i suposem que per això ha decidit només els dos terminis.

En la premsa podem llegir com el regidor responsable de l’Ajuntament de Gandià s’ompli la boca dels molts avantatges que axiò dona a la ciutadania gandiana. Sembla ser que els avantatges només són per als gandians i no per als vallers, perquè ací quant ho va anunciar - i ja fa mesos eh? – el govern de Tavernes no cal ni dir qui va criticar la mesura i es manifestar totalment en contra.

Com és de suposar, no pensem que aquesta noticia es “ventile” ni es “diarie” massa en els blogcs locals, aquells que van posar el crit en el cel i en els seus escrits, i fins i tot publicaren escrits convidant a boicotejar la mesura.

Més informació:


-

1 comentari:

Anònim ha dit...

El peix per la boca mor i eixos blogs diuen massa vegades coses que després es demostren que no són veritat ni com ells diuen.