L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de maig del 2012

Compromís denuncia el gran negoci que hi ha darrere del procés privatitzador de la sanitat iniciada pel govern del PP

Compromís  ha anunciat que el seu grup parlamentari registrarà aquesta setmana en les Corts Valencianes una sèrie de preguntes parlamentàries dirigides al Consell perquè explique quines són les implicacions de l’empresa Capio, una de les companyies sanitàries més importants dels Estats Units, en la decisió anunciada ahir pel govern del PP de privatitzar tota la gestió de la sanitat pública valenciana.

Compromís ha assenyalat que “el que pretén el govern és devaluar la sanitat pública fins a tal punt què els ciutadans que s’ho puguen permetre hagen de fer-se una assegurança privada de salut i ahí és on està el benefici per a empreses com Capio, que ja tenen negoci en alguns centres hospitalaris del nostre territori”.

Compromís  ha manifestat que “la no inauguració d’hospitals que ja estan construïts com el de Llíria o Gandia té molt a vore amb la estratègia que està duent a terme el PP. Estem convençuts de què són instal·lacions que volen cedir a empreses privades després d’haver-se pagat amb fons públics, amb diners  de tots els valencians i valencianes”.

Compromís s’oposa a aquesta estratègia de devaluació de la sanitat pública i treballarà per destapar el negoci que hi ha darrere de la privatització de la sanitat. És el negoci d’uns quants – afirma Compromís-  a costa de molt de patiment per a la gent, que tindrà una sanitat pública devaluada, que no estarà a l’altura de la dignitat amb què els ciutadans i ciutadanes hem de rebre els serveis públics.
-