L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 29 de maig del 2012

Compromís detecta irregularitats en subvencions de la Conselleria d’Agricultura a ajuntaments governats pel PP



Compromís ha detectat irregularitats en la concessió d’ajudes de la Conselleria d’Agricultura  a través de la seua fundació Agroalimed a ajuntaments governats pel Partit Popular.  La revisió feta per Compromís de la documentació a les dependències de la Conselleria  indica que les  subvencions de  1.253.340,36 euros concedits  pel Consell del 4 de setembre de 2009 a 7 municipis presenten irregulariats. Eixes subvencions es van pagar en virtut d’un Conveni entre la pròpia Conselleria d’Agricultura, Agroalimed i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP).

Compromís ha indicat que no s’aportava cap document que suporte este conveni amb la FVMP, ni la justificació de la documentació aportada pels municipis, ni tampoc s’acredita la publicitat i concurrència en la concessió de les ajudes.

Solament trobem un element comú en estes subvencions, i és que es donen solament a certs municipis governats per alcaldes del Partit Popular, entre ells Vall d´Uxó l’alcaldessa de la qual era l’actual Consellera Isabel Bonig, el del Lorxa, Guillemo Moratal, president per decisió de la Consellera d’Agricultura de la Federació de Grups Rurals de la Comunitat Valenciana (FEVADER), o Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira, i Presidenta de la pròpia Federació de Municipis i Províncies signatària del Conveni”.

Compromís ha tornat a registrar peticions de documentació molt concretes per a conèixer els estudis realitzats per a concedir subvencions i “si Agricultura no és capaç de demostrar que esta documentació existeix passarem d’irregularitats directament a il·legalitats en el pagament de subvencions, que haurem de denunciar davant la justícia”.
-

3 comentaris:

Enrique Estruch i Ferrando, coordinador UPyD Valldigna ha dit...

I vos extranya ?

Fenomen ha dit...

Aquest senyor no s'aclarix. Hui, 30 de maig, signa com a coordinador d'UPyD, d'on assegura haver fugit com un esperitat. Però no havia posat en marxa una plataforma? La qüestió està clara: figurar.

Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes ha dit...

Perdò, ha sigut un lapsus per la costum .

Efectívament ja no perteneixc a UPyD, ara he posat en marxa una Plataforma Ciutadana d' independents,vos esprem a tots aquells que estigau farts dels de sempre i de lo de sempre.

I no tinc cos per a figurí, que més voldría jo.