L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 22 de maig del 2012

Debat esmenes pressupostos: Joan Baldoví: "Apliquen la seua injusta majoria absoluta com un tanc autista"


Avui s'han debatut i votat (encara ho estan fent) les més de 3.000 esmenes al pressupost del Govern de l'Estat 2012. Entre eixes esmenes es troba la presentada pel diputat de Compromís, Joan Baldovi, referent a demanar els govern els diners que calen per a la canalització i millora del riu Vaca al seu pas per Tavernes.

En el vídeo que us incloguem, exactament al minut 7, ve la referència del nostre poble. Només és una referencia, ja que el diputat de Compromís en els escassos minuts que li donen, ha de fer esment a totes les esmenes presentades, que no cal dir són les necessitats dels pobles valencians, són esmenes que li han fet arribar els ciutadans i ciutadanes de poblacions com la nostra. Ací podeu vora la noticia tal com la van publicar:


Per cert: ¿Els demes partits, entre ells el PP i el PSOE, han complit allò que es van comprometre? Recordem que no és altra cosa que el seu compromís era demanar als respectius grups parlamentaris que el projecte del Vaca anara endavant, que el govern de Rajoy concedira els diners que calen a un projecte ja redactat i que està en fase d'adjudicació. ¿Ho han fet el PP i el PSOE? S'ha aprovat entre les esmenes alguna que diga que el projecte va endavant? Caldra esperar a vore com queda el debat d'esmenes però avui TV1 ho ha dit ben clar en el noticiari de les 9: Només s'espera que el PP aprova 13 esmenes de les mes de 3.000 presentades. ¡Ja seria sort que entre elles esiguera la de Tavernes! El Vaca espera i sobre tot, el Vergeret està pendent del projecte per solucionar un problema judicial.

Arribats ací pensem que allò que ara ens interessa, com a valencians, és comprovar com un simple diputat valencià però d'un partit d'obediencia estricta valenciana és capaç de defensar més el nostre territoria i els nostres pobles que tants i tants diputats que han de fer cas a la veu del seu amo; els partits de Madrid.


Aquesta és la intervenció de Joan Baldovi. Mireu, escolteu i opineu.


-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Si seguix així, les properes nacionals estic pensant seriosament en votar-li, està treballant i de debò per la nostra terra.