L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dissabte, 12 de maig del 2012

El Bloc de la Safor Valldigna va lliurar ahir els Premis Abril

 
Els col·lectius del Bloc de la Safor-Valldigna  i del Bloc Jove van lliurar ahir a la Casa de la Cultura els Premis Abril.
 
El Premi Abril 2012 té dues categories, i en la categoria de premi col·lectiu es va atorgar conjuntament al Centre Excursionista de Tavernes i al Centre Excursionista de Ròtova, com a dignes representants del moviment excursionista de la comarca.
 
 
Centre Excursionista de Tavernes
 
Centre Excursionista de Ròtova
 
El Premi Abril 2012, en la categoria individual, s’ha concedit a Quina Barba, escriptora i mestra.



Quant al guardó que atorguen els col·lectius joves de la formació nacionalista cal indicar que el “Premi Abril Jove 2012” se li atorga a “Calaix Jove de la Safor”, de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.
 
L'equip de Calaix Jove de la Mancomunitat de la Safor-Valldigna
 -