L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de maig del 2012

El CETV ha celebrat la tradicional pujada a la "Muntanya de les Creus".


El passat 1 de maig es va celebrar la tradicional marxa a la Muntanya de les Creus de Tavernes. El Centre Excursionista Tavernes, com promotor i fundador d’aquest acte, ha vetllat per què tot isquera bé, i hi participara la major quantitat de gent possible. 

Enguany s’ha comptat amb el repte afegit que l’entitat celebrava el 40 aniversari de la seua creació. Per això el cap de setmana han estat afaenats “engalanant” l’emblemàtica Font de la Sangonera que és el punt neuràlgic on tots ens trobem per dinar i reposar forces després de la pujada. 


El dissabte i diumenge membres del Centre Excursionista de Tavernes estigueren fent treballs de restauració i neteja de sendes, fonts, camins i zones d’oci, i enguany com novetat hem comptat amb el suport de Regidoria de Medi Ambient de Tavernes, dirigida per Vanessa Marti, per instal·lar-hi uns contenidors de fem amb rètols informatius  a punts clau del recorregut per tal de conscienciar la gent que la muntanya s’ha de mantindre neta. 


El CETV va preparar a la  mateixa Font de la Sangonera un estand de degustació d’herbes de la terra on es donava a provar, sempre de manera gratuïta per a tots, licors i infusions elaborats amb herbes de la Valldigna. Gràcies a l’oratge tan fantàstic que vam poder gaudir, es va batre un record històric de participació: la organització va contar més de 500 persones. 

Ho podeu vore en vídeo 



- Segons la nota del CETV

-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero que hi ha dels 2 € que volia cobrar el GMV, a pesar que ho organitzava el CETV. Algu els va pagar.

Fer negoci amb la tradicio, que poca etica

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que s'estan confundint les coses.
El CETV organitza de sempre la tradicional pujada a la Muntanya de les Creus i el GMV segons podem llegir organitza una altra cosa, semblant i quasi igual, però no la mateixa.
I el GMV per protegir-se les esquenes i com que si passa alguna cosa i cal actuar d'urgencia, cal pagar metges, bombers, helicòpters, etc. cosa a la qual ara obliga la Generalitat, vol que la gent es traga una assegurança que cobresca eixes despeses.
Això és el que entenem nosaltres.
Si no és així, ens rectifiqueu.

GMV ha dit...

En primer lloc gràcies amic de la Cotorra, per publicar-nos els articles amb el fi de difondre este tanc poc compres esport com es el muntanyisme.

Per intentar aclarir un poc les coses, nosaltres els membres del GMV ho tenim clar el que fem, totes les persones que vulguen assistir amb nosaltres a qualsevol activitat que realitzem hauran de tindre la targeta federativa (el GMV te vora 70 targetes federatives), o pagar un segur per a realitzar este tipus d'activitats, no som nosaltres els que ho diem sinó la Llei 2/2011, de 22 de març de la Generalitat, de l'Esport i l'Activitat Física de la Comunitat Valenciana.

En el cas que passarà alguna accident o tingueren que intervindre algun grup de rescat, en qualsevol activitat organitzada, no és el GMV el que respondria si no els propis directius amb el seu patrimoni personal, o les persones que ho organitzen.

Tenim clar i continuarem complint el que marquen els reglaments, si algú vol anar a la muntanya o realitzar una excursió sols te que enfilar cap amunt, ja que per sort la tenim prop de casa, cadascú de lo seu que faça el que estime convenient, nosaltres no obliguem a ningú a que es federe o es faça un segur, poden anar per lliure.

Paco sales



PD.- els organitzadors de la marxa de l'1 de maig són el CETV i l'Ajuntament de Tavernes e la Valldigna des de fa molts anys.

Anònim ha dit...

Y el suport k va donar proteccio civil k es vax vore pujant apeu y atres en vehiculs