L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de maig del 2012

Jordi Moreno, reelegit president de la Falla Cambro




Jordi Moreno i Mazarrota serà, per segon any consecutiu, el president de la Falla Cambro després de ser elegit per unanimitat fa uns dies en el transcurrs de l’assemblea general celebrada al casal.

Els resultats econòmics, valorats com a “possitius” per Moreno avalen la segona el·lecció d’aquest jove de 23 anys, sent un dels presidents més joves de les falles de la Safor. “És cert que ha sigut un any on hem hagut de fer molts esforços a nivell de comissió, arribant inclús a veure’ns obligats a retallar pressupost en algunes partides que ens han dolgut molt, com per exemple en festes nocturnes o en monument gran, però la situació així ho requería i el faller de la nostra comissió ho ha entés”.

A pesar de la crisi, el màxim representant de la comissió vallera s’ha mostrat convençut que el de 2013 “será de nou un bon any per a nosaltres”. Per tal de dur-ho a terme, Moreno s’ha rodejat d’un equip de gent en el que hi ha una barreja de joventut i veteranía amb una Junta Executiva on repeteixen alguns càrrecs i que, a més, ha experimentat l'entrada de noves cares que volen aportar noves idees a la Cambro de Tavernes.

La comissió vallera es troba ara a la espera de conéixer quines serán les màximes representants per a l’any 2013. El termini de presentació de candidatures es va obrir el passat 30 d’abril i pot optar a ocupar el lloc qualsevol fallera censada a la comissió de la Falla Cambro.

- Remés per la falla Cambro
-