L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 10 de maig del 2012

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat un programa de millora dels espais de jocs infantils que contempla així mateix la instal·lació de noves zones.


Les obres s’han iniciat en la plaça que forma el carrer Doctor Grau amb l’encreuament del Carrer Sant Francesc, lloc on s’està instal·lant una zona nova de columpis. També es contempla la instal·lació de dues zones noves de jocs al Passeig Colom, i alhora es reposaran els dos columpis que fa més d’un any que es van retirar i no es van reposar, i on ha quedat el forat i lloc buït: un al Passeig del País Valencià i un altre a la Plaça d’Espanya.

La zona de jocs de la Plaça d’Espanya serà ampliada, per a la qual cosa s’haurà de retirar part de les llambordes del actual pis, que seran aprofitades per tapar els forats de terra dels arbres situats a una de les voreres del Carrer Vergeret, en concret la que dona a l’edifi construït al solar de la caserna de la Guardia Civil, i a la vorera del carrer Ramon y Cajal, front a l’edifici del col·legi de les monges. Tot això implica una inversió de 30.000 euros, obra i equipament.

A més a més, cal recordar les zones noves instal·lades a la platja, en el sector 12 en fase d’acabament d’urbanització, i la creació d’una zona biosaludable i de columpis en el Parc de Cantalot, actualment en obres. La inversió en aquestes realitzacions queda inclosa dins del pressupost general de les obres.
-

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No seria millor arreglar els que ja estan instal.lats i despres instal.lar nous?

Quede clar que estic totalment d'acord amb que s'instal.len jocs infantils pero que començen arreglant els que ja estàn que donen pena i son un perill per als xiquets.

Quin es el cost de estos nous columpios? En la noticia no ho diu

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si que es diu: 30.000 euros. Els nous i reparacions. Primera part de la notícia.

Els instal·lats al sector 12 i a Cantalot s'inclouen dins la despesa general de tot el projecte, com també es diu. Segona part de la notícia.

Anònim ha dit...

Teniu tota la rao però el pressupost de este any no està aprobat i per tant pensaba que no pot fer-se este tipo de gasto.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si fóra així tampoc es podrien fer despeses en pagar personal, en gasolina de cotxes, en la llum dels carrers, etc etc...
Que un pressupost encara no estiga aprovat no implica res perquè l'ajuntament continue funcionant.

Aviats estarien els Ajuntaments, per exemple Tavernes l'any passat, quan el pressupost s'aprove - pels motius que siguen- el mes de juliol o agost.

Hi ha una cosa que es diu pressupost prorrogat i una altra que es diu modificació de despeses que permeten eixa despesa i moltes més.

el zorro ha dit...

tantes coses importans que presicen solucións economiques mes urguens y sels gasteu en columpios quant la majoria del poble es desplasa a la platja y no els utiliza,lo que proboca que els gamberros disfruten trencanlos sense gastarlos,molt bona idea,ara a setembre repareu els desperfectes de la platja quant la gent torne al poble,com sempre tot el contrari de lo que toca fer.
quina empresa esta fent la faena?
esteu amagant informació al poble?
supose que no tindreu problema en diro ya que sou tant transparents.

El rabosot ha dit...

És que el PP no instal·lava columpis? ¿És que quan governava el PP no se n'anava la gent a la mar? És que fins i tot en ple hivern, primavera o tardor no hi havia i també ara hi ha gamberros que trencaven els columpis? En la Plaça Espanya i en el Passeig n'hi han hagut de trencats durant anys i ara els van a arreglar.
I per no parlar de les papareres del Passeig Colom: acabaren d'instal·lar-les divendres i el dissabte per la nit les trencaren totes. D'això fa uns tres anys i governava el PP. Però aquells no eren gamberros: era gent avorrida que es divertia aixina.

I quant a l'empresa.... és la mateixa que va contractar el PP per al Camp del Vergeret. Empresa del poble i una empresa especialista en zones de joc, zones esportives i jardineria. L'unica en el poble que hi ha especialista en eixe tema i si volem que treballe la gent del poble... res a dir. Com ja va fer el PP.
¿Perquè els de ara no ho havien de fer? Perquè un dels socis es familiar d'una regidora?
És una empresa del poble i amb treballadors del poble i damunt amb preus millor que les de fora. I saps perquè? Perquè no cal pagar desplaçaments, no es perden hores en viatges i així el preu ix millor. Això el PP també ho sabia.
I si crec que son prou transparents.
I com que son coses passades, no parlarem d'empreses familiars d'exregidors del PP treballant en qüestions de neteja o no parlarem d'algun exregidor del PP que pintava molt i usava altres empreses per a fer treballets per a l'Ajuntament.
T'ha passat com la rabosa del conte: "estan verdes"

Anònim ha dit...

Continuas sin publicar el nombre de la empresa que esta realizando estos trabajos, a que te refieres cuando escribes "a familiares de regidores?"
que la empresa acutal contratada para los trabajos de los columpios y arreglo de rotondas de la carretera, puedo entender que es un familiar de un regidor ó regidora del actual govierno?
Donde esta la transparencia?, creo que se debe de escribir los nombres de las empresas que han licitado, los montantes que han presentado cada una, de esta forma sabriamos los ciudadanos que la empresa que se le ha adjudicado, ademas de reunir todas las condiciones legales y de responsabilidad, es la del mejor precio de las otras. Por favor sean transparente como debe de ser.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Escolta, som un blog de noticies no una agència d'investigació. Si ens assabentem perquè es fa public, ho diguem i en pau.

I per a què vols saber el nom de l'empresa? Que importa que el gat cace ratolins o si es negre o blanc? Doncs eixa empresa caça ratolins, o siga fa bé i pel que es veu molt bé el seu treball des del moment que primer que ningú la va contractar el PP.
I ara ve la questió: Si quan la va contractar el PP no vam dir el nom, perquè l'hem de dir ara?

Amb tant fàcil com és anar als llocs de treball i preguntar als treballadors. I després ens ho dius ací en un comentari.

Anònim ha dit...

CUANDO LA CONTRATO EL PP SE SABIA QUE LOS PROPIETARIOS ESTABAN EN LA OPOSICIÓN "UNO HERMANO DE LLUM SANSALONI"COSA QUE VOSOTROS CON TANTA TRANSPARENCIA Y NADA DE AMIGOS RESULTA QUE LOS TRABAJOS AHORA SON PARA LOS FAMILIARES Y EL PP CONTRATABA SIN MIRAR QUIENES ERAN.

Anònim ha dit...

Es va contractar a una empresa del poble, l'unica especialista en molts quilòmetres a la rodona que hi ha, i per la teua informació que treballa a tot arreu d'Espanya i a l'estranger, i ara amb el mateix criteri de qualitat i proximitat, i perquè son els millors, es contracta a la mateixa empresa.

Tu que hagueres fet? El teu partit ja ho va fer. Això si després d'una primera gran cagada quan va preferir que una empresa de Barcelona fera la gespa artificial del Camp de Futbol, que encara no ens hem acabat els problemes.

Perquè no penses les coses amb el cap i el deixes la rancunia i el pensament polític per a altres qüestions? I que els professionals i damunt del poble facen la seua faena?