L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 10 de maig del 2012

Més línies d'alta tensió per al terme de Tavernes




La Generalitat ha donat a conéixer el conjunt de parcel·les afectades per al nou projecte de linia d’alta tensió en el terme de Tavernes que projecta instal·lar Red Eléctrica Española.  La relació d’afectats va estar publicada ahir en el diari “Las Provincias” i segons  s’indica a l’anunci és una linia eléctrica d’alta tensió de 220 Kv que executaria l’empresa Red Electrica Espanyola i enllaçaria inicialment l’actual línea de Castello de la Ribera fins arribar al polígon “El Golfo”, en la zona de l’estació del tren.

El projecte contempla un traçat seguint el camí del tren amb deu punts de recolzament per a la línia aèria. També es preveu que en un futur es contruesca una subestació eléctrica en el polígon “El Golfo” que servirá de nexe d’unió d’aquesta línia, amb la que subministrarà fluid a la platja i un tercer ramal que arribarà des de Cullera, que servirá de connecció amb el corredor elèctric del Mediterrani.  

O siga que potser tindrem el terme més electrificat de tot l’Estat Espanyol. Per ara “gaudim” de la  línia eléctrica d’alta tensió Castelló de la Ribera-Gandia; de la línia eléctrica d’alta tensió Alzira-Tavernes i de la  línia eléctrica Tavernes-Cullera per la zona del Raco Joana. Amb aquests nous projectes, augmentarem en quatre més els traçats dins del terme i tots per la zona costanera perquè de la futura subestació eixiran línies de 220 Kv cap a la urbanització de la platja; cap al Brosquil, cap a Gandia i Denia i la que ara es construirá d’unio amb la de Castelló de la Ribera-Gandia.

Les persones afectades poden examinar la documentació (declaració d’utilitat publica, estudis d’integració i impacte ambiental…) i presentar al·legacions a partir d’avui i durant 30 dies en el Servei Territorial d’Energia a la ciutat de Valencia.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Només falta ara que Endesa passe una línea seva també per la Valldigna.

Estruch ha dit...

En tanta "alta tensió", al final tindrem la "tensió alta" de tant de sofocades.