L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 21 de maig del 2012

Sanitat privada per a ús públic, pública per a ús privat

El diputat de Compromís, Josep M. Panella

Compromís denuncia que l’assistència sanitària en l’edició del Gran Premi de Fórmula 1 serà prestada per la sanitat pública contravenint la normativa vigent.

La notícia, en qualsevol altra circumstància, seria anecdòtica però ara, mentre la Generalitat negocia la privatització del sistema sanitari públic, té una altra dimensió. La situació l’explicava el dissabte passat el diputat de Compromís, Josep Maria Pañella: “Com marca la llei, en les anteriors edicions del Gran Premi d’Europa de Fórmula 1 a València, l’assistència sanitària al públic dins del recinte ha estat responsabilitat de l’empresa organitzadora què adjudicava la prestació a alguna entitat privada especialitzada en la matèria".

I afegia "segons hem tingut constància en Compromís, en la present edició del Gran Premi, la nova empresa organitzadora del mateix “Circuito de Motor y Promoción Deportiva, SA” i el Consell han arribat a un acord pel qual l’assistència sanitària als espectadors dins del recinte correrà a càrrec de la sanitat pública valenciana”.

Compromís afirma que “A més d’una il·legalitat és immoral que mentre s’estan aplicant retallades en sanitat, des de el govern del PP s’utilitzen els recursos del sistema públic de salut per tractar d’alleugerir els comptes d’un Gran Premi de Fórmula 1".

Compromis diu que es contravé la normativa vigent sobre espectacles públics i el Reial Decret 1030/2006, de 15 de setembre i ha registrat una sèrie de preguntes parlamentàries per advertir al Consell sobre la il·legalitat que s’incorrerà.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Soluciones PP.