L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 18 de maig del 2012

Tavernes acull demà dissabte l’inici de la XXII Volta Ciclista a la Safor. L’Ajuntament demana la col·laboració ciutadana i es prega s’abstinguen de circular entre les 5 i les 7’30 de la vesprada.

Cartell de la volta
 La vint-i-dosena edició de la Volta Ciclista a la Safor disputa demà dissabte la primera etapa a Tavernes, en un horari que es calcula entre les 16’45 i les 19’30 hores de la vesprada. L’eixida neutralitzada es produirà des del pavelló municipal a les 16:45, mentre que l’eixida real serà a les 16:50 hores.

El recorregut total fa 46,5 km. Des de Tavernes, els corredors aniran cap a Simat de la Valldigna, Barxeta, Llocnou d’En Fenollet, Simat, Benifairó i tornada a la meta de Tavernes.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, i en el seu nom el regidor Josep Llàcer, ha mostrat la seua satisfacció per la decisió dels organitzadors de l’esdeveniment esportiu de proposar “la nostra ciutat com a seu de la primera etapa de la XXII Volta Ciclista a la Safor. Això ens ens ompli d’orgull, i més tenint en compte el cost mínim que suposa per a les arques municipals i la repercussió mediàtica que té. Vull agrair la col·laboració dels veïns de Tavernes i convidar-los a participar-hi i a gaudir d’un dia de festa i esport”.

Josep Llàcer ha remarcat “l’esforç que fa l’Ajuntament de Tavernes en la promoció de l’esport i, ara en concret, del ciclisme local, un esport amb el qual s’estan aconseguint molt bons resultats esta temporada”. 

Plaça del pavelló, inici i final d'etapa
L’Ajuntament demana als veïns que faciliten el desenvolupament de la prova esportiva, i així recomana als vallers i als valldignencs que, entre les cinc i les set i mitja de la vesprada de demà dissabte 19 de maig, s’abstinguen de circular, en la mesura que siga possible, pel passeig de Colom, Marjaletes, Camí de la Dula, Mestre Serrano i avinguda Germanies. És l’eix vertebrador de la ciutat, però és també el nucli on es desenvoluparà la cursa ciclista i serà molt important de cara a la resta de la comarca que comproven com Tavernes i els seus moradors són capaços de muntar un event esportiu de manera perfecta.

El consistori valler convida tots els veïns de la ciutat i de les localitats del voltant a gaudir de la XXII edició de la Volta Ciclista a la Safor demà dissabte i informa que el lliurament de premis serà a les 19:30, a la porta del pavelló municipal.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

Una pregunta al aire, si tan mal esta la economía local, porque nos gastamos un dinero que podemos utilizar en cosas mas necesarias que en pagar una vuelta ciclista en nuestra localidad.

O es que el hacer que tenga la vuelta la salida y la llegada en tavernes nos sale gratuito.

Y con esto no mal interpreten mis palabras ya que el dinero invertido en deporte es dinero bien invertido, pero debe haber un baremo de que cosas son mas o menos necesarias.

Anònim ha dit...

D'acord amb l'observador. Per que gastem diners en la volta ciclista o la olimpiada matemàtica si estem recurtant ajudes als clubs i asociacions del poble?

Estic a favor de fer esdeveniments de este tipus a Tavernes pero acabar d'aprobar un pla d'ajust amb retalls i pujada d'impostos i ara gastar aixina es indignant.

Anònim ha dit...

I tu i l'observador que sabem si es gasten diners o es deixen de gastar si és una prova que organitza i patrocina i paga la Mancomunitat de la Safor?
El primer que havieu de saber es que eixa prova es fa des de fa molts anys, el segon dia sempre es Gandia com a cap de comarca qui acull la final i després el primer dia la Mancomunitat tria un poble diferent i enguany ens ha tocat a Tavernes.
Ganes de parlar. Si Tavernes haguera renunciat ara estarien ( o estarieu) els del PP renegant i criticant que no feren la volta i que hagueren renunciat.
Si no fan columpios o no s'arreglen critiqueu, ara que es fan critiqueu i així tot.
Xe deixeu treballar i que es facen les coses que es puguen fer i més si ixen baratetes i dones publicitat al poble.
Demà, en tots els diaris i teles comarcals Tavenres i la volta.

Quanta demagogia, mare. Sembla que va barata.

Anònim ha dit...

Els del PP ho tenen clar. Voldrien que el tripartit no fera res i que el poble s'afonara del tot i fora un poble fantasma si amb això conseguixen que els partits del tripartit s'estrellen i no puguen ni per equivocacio obtindre un bon resultat en proximes eleccions.
Ells volen al poble com jo vullc a al PP que es no res.

Anònim ha dit...

Quanta demagògia!!! Observador ves i escriu les teues tonteries al Diari de Tavernes, si per tu fora preferiries que el poble s'afonara abans de reconèixer cap mèrit al govern. Escrius i parles molt, però no has reconegut cap desastre del PP i et mostres crític amb el govern d'una manera que frega el ridícul. Escrius molt però no dius res, però res de res, demagògia barata. Vols que recordem en què es gastaven els diners els del PP, comencem pel carril-bici de 200.000€?? Seguim amb les palmeres?? Heu arruïnat al poble, lliçons d'economia a altres llocs

Anònim ha dit...

EL OBSERVADOR...

Yo creo que no me han leido ustedes bien, porque mi pregunta sigue sin respuesta.

Que nos ha costado la etapa ciclista en Tavernes, si como el comentarista de 19/05/2012 18:41:00, dice que la paga la mancomunidad, ok, no nos cuesta nada, por mi asi que vengan todos los dias, porque es publicidad a coste cero. Y eso siempre es bueno.

Pero si no es asi y tiene un coste, es lo que no es correcto, no cree usted.

Y la demagogia, se puede aplicar a muchas cosas?, como por ejemplo el ver gente del PP, donde no la hay?, si al final tendran razón,cree el ladrón que todos son de su condición

P.D.Cotorra editor, el comentaria de les taules i cadires tan inapropiat es dir que no eren trampes el que se va dir en el ple, en el ple es va dir IRREGULARITATS.

Vuig Transparencia si hi ha agut Irregularitats com va dir la concejala viug TRANSPARENCIA.

Anònim ha dit...

Xe, Cotorra, no se perquè el molestes en contestar-los.
Observador si vols transparència front a les irregularitats t'aconsellem que busques en el nom d'alguna ciutat important de França. Igual hi ha les solucions als teus irregulars problemes, i diguem irregulars perquè qualsevol persona assenyada i del poble sap per on anaven les paraules de la concejala.

I amic anònim de les 23:06. D'acord amb tu, però a banda de recordar els 200.000 euros del carribici ON CAL AFEGIR QUE S'USAI S'USARÀ MOLT MENYS QUE ELS COLUMPIOS QUE ESTAN COL·LOCANT.

Podem parlar de tants i tants balafiaments del PP: palmeres, troianos, centre jove, El zoo del parc dels vents, el cost dels bancs de fusta, les pintures de pas zebres... i la cirereta eixos 60.000 euros que ens han costat els interessos del prestec que ara es torna QUAN EL PP SABIA QUE EN DOS ANYS I SENSE TINDRE FET L'AVANTPROJECTE, I NO EL TENIA NI ADJUDICAT NI REDACTAT, NO PODIA COMPLIR ELS TERMINIS i era un préstec mal fet, com el temps ha demostrat.

I SI, COST ZERO PER A L'AJUNTAMENT EN LA CARRERA DE HUI DE BICICLETES. AIXÒ ESTA BEN CLAR. Si que haurem de pagar les hores del recolzament de policies locals, ja veu 10 agents en total, el grup mes uns quants més, quant la guardia civil en tenia 8 en motos. ¿I això que val? Es va a quedar amb les ganes que li ho diga, però li donaré una pista: molt menys del que cobra un milieurista al més. ¿Entesos?

Filòsof ha dit...

Parlava amb Perfecto el secretari del Bloc Nacionalista Valencià sobre el tema de la transparència i la situació de l'Estat Espanyol i la prima de risc i em comentava una frase que em va calar sobre la transparència i com la fem servir, si en positiu o en negatiu, sempre estan les dos postures maniquees des de que el món és món. I em deia, mira:
això es com si una persona té càncer i va a fer-se un segur de vida. La transparència és dir-ho, el segur, per tant, serà negar-li la polissa.
Per tant, atenció amb el tema de la transparència. Però en aquest cas no observe,pel tema del observador, d'entrada cap problema en saber qui ho ha pagat, ja sabrem si actuen de forma maniquea o no. Però en temes d'estat, hi ha qüestions que no es poden dir de primeres, sol serien per endarrerir temes prioritaris o augmentar el cost dels productes o relacions.
Per tant, que més em dona que l'ajuntament ha donat o no diners, la importància, es que no cal llevar-li la llet al nadó per mantenir el dèficit.
I estem en temps d'actuar i em sembla possitiu el que fa l'ajuntament de Tavernes.
Adoneu-se que no es tira diners a la butxaca, com altres no poden dir. I ací si que ens trobarem en l'acord, inclús amb l'observador mínimament fiable.
Sols els que actuen són criticables, els morts són records possitius ja que no actuen.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 14:40 dir-li que les olimpiades matemàtiques no sé quin ha segut el seu cost, peró, segur que ha estat ben invertit ja que han eixit dos alumnes de Tavernes que representaran a la provincia de Valencia en la fase autonòmica. Saps el que vol dir eixó?. Què tenim dos alumnes que a més de representar a Tavernes a nivel Autonòmic, són dels 8 millors de tota la provincia de València, i el llistó i l'esforç d'Ajuntament, Institut, professorat (en el temps que corren) i pares ja pots pensar que val la pena.
Ho tot s'ha de mesurar en diners.

Anònim ha dit...

No estaría mal saber que han costat la carrera ciclista i la Olimpiada matemàtica.
No puc opinar si ha costat poc o molt si l'Ajuntament no diu que ha costat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si vosté es fixa en la noticia del passat divendres allí es diu ben clarament qui va organitzar l'Olimpíada Matemàtica, quina entitat i quin IES. Per tant caldria preguntar-ho a ells.
De totes maneres, el que si sabem és que l'Ajuntament va cedir la Casa de la Cultura per a l'acte de Cloenda i l'Ajuntament va pagar les paelles a l'organització. Ben bararet no

Quant a la cursa, ens diuen que l'Ajuntament va pagar 150 (Cent cinquanta euros, per evitar dubtes) i les hores extres dels policies de reforç d'eixa vesprada. Com algú ja ha dit, menys del sou d'un mileurista. Qui paguen realment son els patricinadors, en les fotos es poden vore aluguns noms.

De totes maneres nosaltres sempre aconsellem el mateix: instancia per registre d'entrada i a preguntar. Perquè no tens cap obligació de refiar-te del que nosaltres diem, el podem mentir.