L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 9 de maig del 2012

Tavernes participa aquesta setmana en la fira turística Expovacaciones 2012 que se celebra a Bilbao


La regidora en el mercat mediaval de la platja
Tavernes mostrarà la seua oferta turística de mar i muntanya en Expovacaciones, a Bilbao, a partir de demà dia 10 i fins el 13 de maig. La Regidoria de Turisme aposta per l’aportació turística d'Euskadi, sempre interessada per la nostra oferta de platja i Tavernes estarà present un any més en la fira turística més important d'Euskadi per promocionar un punt fonamental de la nostra economia: el sector turístic.

L’edició d’enguanay és la trenta-tresena d’Expovacaciones i coincidirà amb les fires Expoconsumo i CreaModa. Tindrà lloc al Bilbao Exhibition Centre de Barakaldo i al pavelló numero 3 Tavernes mostrarà als visitants – sobre uns 250.000 calculats- l’oferta de mar i muntanya, la gastronomia, les festes i tradicions i, especialment, potenciarà el sector turístic de la platja de Tavernes.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet, ha assenyalat que per a Tavernes és molt important “turísticament, perquè ens proporciona i ens pot proporcionar la població d'Euskadi, que compta amb un dels millors nivells d’aportació turística. La nostra presència com a ciutat en la fira d'Expovacaciones 2012 és un pas més de la Regidoria per a potenciar el turisme cap a la nostra platja i generar riquesa i ocupació”.

La fira és de caràcter anual i comptarà amb més de 500 expositors de 14 països. L'Ajuntament de Tavernes compartirà espai expositor amb ciutats com Cullera, el Puig, Gandia, Sagunt-Canet d'En Berenguer i Xeraco dins del pavelló del Patronat Provincial de Turisme.
- Segons el web municipal
-

3 comentaris:

La cançó de l'enfadós ha dit...

Quan tardarà EEiF en aparéixer i recomanar una dedicació exclusiva per a Carmen Canet, amiga seua "des de fa un grapat d'anys", i molt agobiada pel volum de faena (privada i pública)? 3, 2, 1...

silmin ha dit...

sempre estem ahí, ahí... quasi, la notícia, al meu entendre estaria perfecta si es diu el cost total, aixina sabríem quan ens consta cadascú dels 250.000 impactes.
Això de calcular els resultats de les accions de "promoution" ja no ho demane, com diuen per ací és de massa professionals i técnics.

Estruch ha dit...

zero, ja soc açí, que digué Tarradelles : i sí, li fa falta, a ella i pel bé del poble.