L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

divendres, 11 de maig del 2012

Transparència Internacional posa un zero a la Diputació en transparència econòmica


Alfons Rus (PP) president de la Diputació
 L’estudi apunta que les diputacions provincials valencianes no volen que es conega la seua activitat i en especial, la presidida per Alfonso Rus apareix com una de les més opaques de tot el territori espanyol. 

Així, un zero en Transparència econòmica i financera  és el rotund suspens que la Diputació de València ha obtingut en aquest punt, un dels cinc apartats valorats en el primer Índex de Transparència de les Diputacions (INDIP), i que situa a l’organisme presidit per Alfons Rus (PP) com una de les corporacions provincials menys transparents del país. 

Els altres quatre punts tinguts li milloren la nota mitjana, però no són suficients per a arribar ni al tres. En dos d’aquests, Informació sobre la comunitat autònoma i Transparència en matèries d’ordenació del territori, urbanisme i obres públiques, la Diputació valenciana també suspén (29,2 i 38,5 sobre un total de 100, respectivament); mentre que aprova i pels pèls (50) en Transparència en la contractació de serveis i subministraments, i trau la seua millor nota (66,7) en Relacions amb els ciutadans i la societat. Tampoc  s’escapa la de Castelló amb una nota de 33,8, mentre que la d’Alacant se'n lliura, tot i que fregant el suspens (50).
En total, la pobra mitjana de 28,8, deixa a la diputació de València la sisena per la cua, però les tres es queden ben lluny d’altres com les de Biscaia o Tarragona, que amb uns resultats de 95 i 92,5, respectivament, són les que menys amaguen.

-