L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 16 de juny del 2012

Aquesta setmana, pot ser una bona setmana

Almenys per a tota la gent que, dia a dia, fem possible que La Cotorra siga una realitat i que les 800 pàgines de mitjana llegides s'hagen convertit en un referent de les notícies locals.

Com podeu vore en el comptador, estem a punt d'assolir les 500.000 pàgines llegides. És una xifra que es pot aconseguir aquesta setmana encara que, en honor a la veritat, quan això esdevinga estarem sobre les 628.000 pàgines llegides reals, perquè el primer comptador que vam tindre marcava 128.000 pàgines quan va ser  substituït pel propi que duu el programa i fer el començament a 0 (zero).

Cal dir també que aquesta xifra arriba en els dies que La Cotorra celebra anys. Hem fet 4 anys, i per tant entre l'aniversari i eixes possibles 500.000 pàgines llegides.... el que deiem: pot ser un bona setmana.

L'equip humà de La Cotorra us dóna a tots i totes les gràcies.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de les pàgines està molt be. És molt fàcil pujar-les. Només cal refrescar la pàgina i ja hi ha una més vista (qualsevol ho pot comprovar). Si ho fan 100 vegades, 100 més que sumen al comptador. Vaja, que hi poden haver tantes com vulga l'administrador i els seus amics més apegats. Però per què no ens parla La Cotorra de les seues visites reals? Com bé se sap, aquestes ja no en són tantes.

No són de fiar aquestes dades, perquè són massa fàcils de manipular.

Ho publicaran? Ens diran quantes són es visites reals? Anem a provar.

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tu creus que la gent actua així? que la gent entra i entra només per augmentar el nombre de pàgines de La Cotorra? No te altres mal de cps!

I tu creus que nosaltres ens calfem el cap per enganyar als lectors sobre la realitat de visites i pàgines llegides? I canviar tots els dies les referencies?

No t'ho creus ni tu, però bé si Sant Tomas va dubtar, també ho pots fer tu.

Per a nosaltres és mes facil, com fan alguns altres blogs, no posar cap comptador i dir: 10 milions de pàgines llegides. Doncs no, són reals i el comptador està a la vista.

Ah, i les nostres entrades no compten. Estan desactivades. o siga que cada vegada que algu de l'equip entra a La Cotorra no compta com a lectura de pagina/es.

Anònim ha dit...

Felicitats

Anònim ha dit...

Enhorabona cotorra pel teu criteri transparent i informatiu en els articles. No tots poden dir el mateix. Seguix aixina!

Robinjut ha dit...

Per a mí, no té massa rellevància el nombre de visites, ni massa sentit la competència entre blogs. Em fa entre risa/llàstima l'autobombo de la Cotorra o El Quadern sobre el nombre de les seues entrades. No sé si ho fa també el ventilador, o si és que éste no podrà inflar pit.
I si eixe és l'objetiu, si no filtrareu cap comentari dels molts que hi han amb interés polític contrari a este blog, tindrieu encara més visites.
També aconsellar-vos que reflexioneu sobre les notícies que generen el 90% de les visites al vostre blog: són les de caire local. No sé si això podeu mesurar-ho, però només cal vore el nombre de comentaris publicats en elles.
Està clar que tot això no és debades, la majoria de noticies supralocals són errades i burrades del PP (a tots els nivells, perque manen a molts llocs) o esmenes presentades per Baldo o el Bloc a les Corts. O siga, periodisme polític. Tampoc és cap crítica a la Cotorra, és el periodisme que es fa a Espanya en el 99% dels casos. Mentres, esperarem que augmente significativament el nivell cultural de la població per a poder garbellar el grà de la palla.
A pesar de les retallades.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres simplement desitjar-li que continue fent-li risa i es partesca per la meitat de les rialles cada vegada que informem el nombre de lectures que tenim. I que siga durant molts anys. Això sí, continue llegint-nos perquè eixe nombre si augmenta és també cosa seua. Així que les gràcies per col·laborar-hi a incrementar les lectures. A pesar de vosté mateix.

Suposem que també li farà risa-llàstima quan ara i adés en Levante, Provincias, País, Mundo... llija el resultat que donen de nombre d'exemplars venuts, nombre de lectors. O també li farà risa-llàstima quan TV1, TV5 o la 6, o la SER i la COPE, o RNE informem del nombre d'oients, els programes més vistos i més escoltats, etc. etc. Suposem que per a vosté això serà normal i està molt ben fet.
Ara que un bloquet o bloquiu, com és la Cotorra, en eixe món-xarxa global internet, o si vol un simple granet de sorra, tinga un mínim èxit local i nosaltres ens ho diguem, ens ho fem copartíceps perquè al cap i a la fi sou vosaltres els autors d'eixe menut èxit... Això ja veu, diu que li fa risa-llàstima i ens diu que ens fem autobombo. Autobomdo de què i per a què? Es que això ens donarà més lectors? O tindrem més publicitat en les nostres pàgines? Ja veu que no en tenim.

I encara que no tenim cap perquè donar-li explicacions, si publiquem alguna cosa general ja s'ho pot pensar perquè ho fem: donem una oportunitat als partits petits, a aquells que mai no ixen en els mitjans que adés hem comentat, precisament perquè són els que realment ens representem i actuen com a valencians no com a madrilenys.

I li podem assegurar que el nivell cultural de la gent que llig La Cotorra gaudeix de bona salut. i parlant de palla ¿per què sempre hi ha que veu la palla en l'ull d'altri i no la biga en el seu?

I no oblide que quan lliga açò, augmentarà una pàgina més el comptador.

Robinjut ha dit...

En contestació a les gràcies per augmentar les visites al vostre blog, simplement dir-li, de res, encara que no m'ha de donar ningú les gràcies de fer ús de la llibertat informativa i d'expressió. Veig sense cap problema des del Verihueu-ho fins Intereconomia, i puc dir que es troben coses bones i dolentes a tots els extrems.
I efectivament, té tota la raó quan diu que em ric de les estadístiques dels periòdics, TV o ràdios. No em sembla gens normal, encara que actualment ho siga. Vivim una època tan individualista i narcisista que molts creuen que cal que es sàpiga lo guapo que és uno, encara que sols t'ho diguen a casa (dime de lo que presumes y te diré de lo que careces...)
L'autobombo, bé sabeu cadascú per a qué se'l dona. Al vostre cas, com bé dius, sou un mitjà xicotet, però molt important per al vostre objectiu: el poder polític al poble. Més lectors potser no assoliu, però més vots, amb lo canviant que és la política, sabeu de bon tros que sí. De fet, la informació via xarxes sabeu que us van donar bona part de l'èxit a les passades eleccions. I us ho alabe, feina de comunicació ben feta.Ja veus que sí en teniu interés a l'autobombo, encara que no us demane explicacions com dius. Cadascú pot fer el que vullga i usar la seua tàctica política.
Sobre el nivell cultural que jo he anomenat crec que m'has malinterpretat. Mai m'he referit als lectors de la Cotorra, sino al nivell general, i en això estarà conforme amb mí en quant que no estem al nivell alemà o norueg, més bé a l'altre extrem (pel motiu que siga). De totes maneres no crec que el nivell dels seus visitants i en general siga tan diferent, entre els quals dos m'incloisc.
Sobre el tema del qual discutim, no crec que vinga a compte posar-me cap palla a l'ull, quan ni em dedique a la política ni administre cap blog. No és el cas i el dia que li faça la competència ja l'avisaré amb temps i parlarem d'igual a igual.
Espere alegrar-li el cap de setmana amb esta nova entrada al seu comptador. En tindria moltes més si m'havera publicat tots els comentaris enviats. De res.