L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 30 de juny del 2012

Ciutadans de primera i ciutadans de segona, o realment serveixen altres interessos?


Tothom sap una cosa: qui va a la piscina municipal ha de pagar la seua entrada. Què nosaltres sàpiguem paguen tots i no es fa cap distinció ni es mira cap situació social, etc.

Tothom sap una altra cosa: hi ha una escoleta de futbol (que sembla ser fan alguns monitors-entrenadors sota el nom de la UE Tavernes) on s’ha dit que hi van 110 xiquets i que es paga un poc més de 100 euros cadascun. Podem fer un càlcul així com sobre els 12.000 euros. 

Tothom sap que no és una activitat altruista, ni van debades. Sembla ser que algú es  trau uns quants euros en eixe treball, cosa que no és criticable ni critiquem. Una altra cosa i on no volem entrar és si es compleix amb Hisenda tot el que s’ha complir si, com sembla ser, és una activitat privada i es pagaria per la prestació d'uns serveis – igual estem equivocats- . I si és així ...

Sembla ser també, que hi ha unes despeses: es donen dos jocs d’equipatge i balons de futbol als xiqueta. Com que tots sabem més o menys que valen els equipatges i els balons, podem fer un càlcul que per 10 dies de treball no ix un jornal malament als monitors.

Doncs, bé: sembla ser que els xiquets van a refrescar les calors del joc a la piscina municipal. Cosa que ens sembla bé i no és criticable. Ara si que és criticable, voler que eixos xiquets no paguen en la piscina. I ho fan sota l’excusa de fomentar l’esport. 

Redeu, quina calor ens ha entrat quant ho hem llegit!! Poseu en marxa el ventilador que se’ns passe la “calorà”!!!! I preguntem nosaltres: si és per fomentar l’esport ¿perquè l’organització (no la UE Tavernes, que sembla ser només posa el nom) fa l’escoleta pagant i no debades? És que cal pagar despeses i monitors, ens poden respondre. També a la piscina es paguen socorristes, vigilants, llum i aigua. ¿O és que els xiquets de l’escoleta han d’anar debades (ciutadans de primera) i la resta de ciutadans (ciutadans de segona) han de pagar?

Però és que ara va la grossa: els més de cent xiquets que van al curset nomes han pagat en total 140 euros. O siga 110 xiquets per 10 dies de piscina han pagat un total de 140 euros. Feu el càlcul i sabreu quan paga l'organització per cada xiquet pels 10 dies. I si no voleu calfar-vos el cap us ho diguem: l'organització de l'escola de futbol paga per xiquet i pels 10 dies de piscina menys que 1 xiquet “del carrer” per un únic dia de piscina.

I encara hi ha blogs que han criticat que els posen aquest pagament. Senyors: 140 euros per tot!!!. Un pagament que es demana a l’organització. A l’organització que fa una activitat privada que vulgues o no, té una finalitat de lucre des del moment que es cobra. I quan més coses paguen, queda menys a repartir al final. I sense voler ser mal pensats, només deduirem que aquest blog només vol beneficiar els seus: a guanyar diners com deia el Monle,  cal vore en quina llista anaven alguns dels monitors del curset. 

I tot el demés que diu com a justificació són bufes de pato! Ja està bé de demagògia! I ja està bé que les instal·lacions municipals,  en l’esport que siga, s’aprofiten per a altres interessos fora d’ activitats competitives de lliga o reglades per les federacions i damunt que no es pague l’ús de les instal·lacions com cal. Ací o tots ciutadans de primera o tots de segona!  Que els impostos d’on ix el manteniment els paguem tots!!

-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era cosa que algú(na Cotorra) diguera les coses pel seu nom.
Sr. Llàcer a vore si es tallen d'una els usos i abusos d'alguns amb les instal·lacions municipals, que hi ha qui es pensa son d'ell.
Als altres pobles s'acaben les competcions oficials i ningú usa les instal·lacions amb finalitat privada, si no les paga. A vore si ací fem igual.
I no dic que no es facen "24 hores de", però si això te un cost X per l'Ajuntament pel manteniment, eixe X que el paguen els que participen.

Anònim ha dit...

El raonament es correcte si fora per a tots igual. I ho explique:

Ha pagat algo el Ros Casares per utilitzar el pabello per al seu negoci sense contar els 2000€ que han cobrat de l'ajuntament?

Va pagar algo el Festivern per utilitzar el pabello per fer el sopar de cap d'any o per utilitzar els terrenys de la carpa i de la acampada? De la faena feta per la brigada, la neteja o la policia ni parle.

O som tots moros o som tots cristians. O com be dius: o tots de primera o tots de segona.

Veig que els del poble (futbol) pagen i els de fora (Ros Casares o Festivern) no paguen. I tots ho fan per negoci

Anònim ha dit...

Jo mire que no és el mateix cas ni paregut. En els dos casos que dius son activitats fetes conjuntament amb l'Ajuntament. Només cal vore on i qui estava present en les respectives presentacions, en els dos casos.
I no va a pagar-se l'Ajuntament a si mateix per usar les pròpies instal·lacions.

Anònim ha dit...

Tambè hi ha dos entrenadors de basquet que fan l´escoleta de basquet posant el nom del club i en acabar l´entrenament van a la piscina,desprès hi han corredors que van a correr hi en acabar con son amics de certa persona que treballa a la piscina,van a refrescar i el més gros es que es tiren inclus vestits en la roba de correr,i quan van familiars dels que treballen en la piscina a nadar de matí tampoc pagen i desprès volen que pagem si ens pasen de nº d´acompanyants al cursets dels xiquets,encara que no nadem perque segons ells estem gastant les instalacions,o siga una cadira per a sentar-mos i res més,així que el que deien ciutadans de primera i de segon,fa molts anys que hi ha a la piscina,i heu dic perque heu veig tots els anys.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Considerem que aquests comentaris de casos particulars, no guarden cap relació amb els fets que nosaltres informem en la noticia.

No anem a debatre casos particulars que, si són com es diu, no serien massa correcte i que entrarien dins de la mala educació en uns casos i en altres abús de la confiança. S'ha fet la denuncia i a qui corresponga...

Que quede clar que nosaltres parlem d'una activitat privada, on unes persones cobren per uns serveis i on pensem que no hi ha cap motiu per deixar-los l'entrada lliure a les instal·lacions de la piscina quan els xiquets estan pagant-los per eixa activitat.

Que quede clar que ací ningú està dient que els xiquets paguen, sinó que siga l'organització qui ho pague si ofereix com a millora dels serveis als participants a l'escoleta de futbol que gaudesquen de la piscina, siga uns minuts o hores.