L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 2 de juny del 2012

Compromís considera que el viatge de la consellera Català a Brussel·les “és una excusa per fer turisme”, i més quan molts programes europeus están paralitzats per la gestió del Consell.


El diputat Fran Ferri en la roda de premsa
Compromís ha manifestat la seua desconfiança cap als objectius aconseguits anunciats per la consellera d’Educació, Formació i Ocupació després del viatge a Brussel·les, on s’ha reunit amb caps de gabinets dels organismes de la Comissió però amb cap mandatari, segons la nota de premsa distribuïda per la mateixa conselleria.

Compromis a través del diputat Fran Ferri afirma que “ens sembla positiu que es busque el finançament europeu, perquè la inversió de la Generalitat en la creació d’ocupació és clarament insuficient, però cal recordar que molts programes europeus están paralitzats per la nefasta gestió del Consell i la ronda de Català per Brussel·les sembla més una excusa per a fer turisme i no estar a València el dia que la gent tornava a eixir al carrer per a protestar per les retallades del govern Fabra”.

El parlamentari ha recordat que el Consell no està pagant la seua part dels programes de creació d’empreses de base tecnològica (CEBT), el de foment de la I+D per a PIMEs i el programa EXPANDE centrat en la innovació, tots ells amb finançament de la Unió Europea. "El primer que ha de fer el govern de Fabra és pagar el que deu als emprenedors i xicotetes i mitjanes empreses valencianes abans de prometre noves ajudes que no sap si podrà pagar amb una clara falta de credibilitat”.

Compromís ha presentat una sèrie de preguntes parlamentàries a Les Corts Valencianes perquè el Consell explique quan pensen abonar estes ajudes. 
 
- Segons la nota de Compromís
-