L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 11 de juny del 2012

El govern municipal farà un balanç del primer any de gestió el dilluns dia 11 en la Casa de la Cultura

Acte informatiu del passat mes d'octubre
El govern municipal informarà el poble de Tavernes sobre la seua gestió i ho farà de forma pública i transparent en la Casa de la Cultura a partir de les 8 de la vesprada el pròxim dilluns dia 11. Eixe dia, tant l’alcalde com els regidors informaran directament els ciutadans de Tavernes de les actuacions i accions dutes a cap en el primer any de gestió municipal.

El govern que presideix Jordi Joan vol usar tots els mecanismes necessaris per a fer de la transparència i la informació veïnal l’eix vertebrador de la seua política.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha destacat que “així com la primera assemblea informativa que férem el 28 d’octubre de 2011 es va centrar bàsicament a informar sobre la situació econòmica de l’Ajuntament, del pàrquing del passeig i de la piscina coberta, en esta segona assemblea donarem compte del primer any de gestió municipal. Parlarem de les solucions que donem als problemes que dia a dia sorgeixen a l’Ajuntament i a Tavernes. Parlarem de quina és la nostra manera de governar, quines coses hem fet en este primer any de legislatura i parlarem també de projectes de futur. Cada regidor farà un balanç de la seua labor en un any de govern i, és clar, respondrem les qüestions que plantege el públic”.

El govern municipal entén que els veïns tenen tot el dret de conèixer l’estat dels comptes, funcionament, i també d’assabentar-se de primera mà del perquè de les decisions que pren l’executiu local en l’Ajuntament .

Així, els veïns podran conéixer la gestió de cada una de les regidories municipals o els motius que han dut al consistori a fer un pla d’ajust que ha permés que una bona part dels proveïdors, quasi tots locals, hagen pogut cobrar vora 3 milions d’euros en factures anteriors. També s’informarà de la situació de la piscina, la problemàtica de les obres de laminació del riu Vaca, entre altres qüestions importants per a la població.
-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

La transparència es un bon signe d'identitat del treball per un poble. Ara que els proveïdors han cobrat i les factures debudes han estat liquidades gràcies al fort plà d'ajust i retalls a que han estat sotmesos funcionaris, associacions i veïns, caldrà explicar d'on hem pogut fer inversions en obres com les que darrerament s'han fet al poble (parcs i columpis) i que l'esmentat plà d'ajust econòmic municipal no preveia fins d'ací dos o tres anys.

Anònim ha dit...

Mira que sou cansinos alguns. Que a cas perquè hi haja un pla d'ajust vol dir que es paralitza tot i no es pot fer res? Jo comprenc que alguns voldrieu això i dir després: estos no fan res, però sembla ser qua ajo, agua i resi.

I damunt parlar per parlar. Mira, només de la baixa de l'avantprojecte de la depuradora hi ha 110.000 euros gastadors. I això es d'abans del pla d'ajust. En concret d'octubre del 2011.

I damunt ¿Tu saps si eixos diners estaven ja previstos en el pressupost del 2011?
Hi ha gent que voldrieu que el podre s'afonara i que no es moguera una rajola de lloc si això va en contra del govern actual.

Hi ha gent que sou demagocs en avaricia.

Anònim ha dit...

Explicaràn con seràn els pressupostos de 2012?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No ho sabem.
Suposem que alguna cosa es dirà, almenys això ho deduïm del tipus d'informació que anuncien va a donar-s'hi.

Anònim ha dit...

Sembla ser que a la Seu Nacional del PP tenen un "molde" per fer a tots els seus adeptes amb un mateix patrò de conducta: Avassallar, mentir, calumniar, desinformar i un llarg etc... A més de creures salva-pàtries com el Sr. Montoro... "dejemos que caiga EspaÑa y nosotros la levantaremos" ... Això de levantar em recorda a altre levantamiento o més ben dit "alzamiento"... Ufff!! No vull pensar que el PP té res a vore amb aquells altres salva-pàtries... Però sembla que porten la mateixa camisa nueva o blava... Doncs bé, no poden vore que hi puga haver altra gent que ho puga fer millor, ara bé, el problema del govern de Tavernes no és saber fer millor les coses que el PPassat govern, això amb un poc de sentit comú es fa, el problema és fer allò que el PP no ha sabut fer en uns quants anys de desgovern... I per molt que "bramen" com sol fer la dreta, extrema, més cerril, no canviaran la realitat d'allò què s'està fent molt bé, per part fel govern del Sr. Juan, com ara han decidit dir-li al Sr. Alcalde.

Anònim ha dit...

Mes que l'any de gestió pasat el que m'interesa son els 3 anys de gestió que queden

Anònim ha dit...

Demagògia es pensar que tot aquell que demane explicacions al govern actual és votant, militant o simpatitzant del PP. Amb eixos pensaments no canviarem este podrit sistema.

Si, com esperem, la gestió econòmica va anant per bon camí i es van traguent diners per invertir, potser caldria pensar que, malgrat calia apretar-nos tots els cinturons quan es presenta el pla d'ajust, esta gestió ens pot dur tant a millorar els parcs urbans, com a tornar a invertir en cultura, esports i associacionisme, entitats que han posat molt de la seua part per tirar endavant este projecte.