L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de juny del 2012

El torneig de cadets acaba avui amb la final a les 7 de la vesprada: València-Sevilla



El torneig de cadets que se celebra aquest cap de setmana en el Camp d'Esport ens ofereix avui una final inèdita i que sobre el paper serà molt interessant. València-Sevilla. L'hora anunciada: les 7 de la vesprada i prèviament, a les 5, el partit pel tercer i quart lloc entre el Tavernes i el Llevant.

Ahir van haver dos partits. En el primer el València apabullava el Llevant i el resultat final de 4-0 no reflecteix el que va ser l'encontre, doncs el València hauria pogut fer una galejada d'escàndol i més quan els granotes es quedaren amb 10 jugadors.

L'altre partit enfrontava el Tavernes i el Sevilla. Els cadets del Tavernes va donar molt bona impresió, foren capaços de jugar de tu a tu a un poderós Sevilla i el resultat no reflecteix la igualtat en el joc. Als nostres jovenets només és va faltar la salsa del futbol: marcar algun gol que hauria posat més dificultats als de la Giralda que, al final, hagueren de fer canvis per reforçar l'equip i  no tindre sorpreses. Va ser aleshores quan la lògica es va imposar. 
-