L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 3 de juny del 2012

Enhorabona xiquetes!!! ( i equip tècnic, i pares i mares, i al club)




 L'equip femení infantil del C. B. Tavernes s’ha proclamat campió autonòmic de 1ª Preferent. Ahir, en el pavelló neutral de la Malvarrosa de València va vencer per 60-51 al seu rival, el C.B. Teixereta. Un centenar de pares, mares, amics i seguidors del club hi assistiren al partit jugat a les 12’30 i animaren les nostres jugadores.

El partit va ser molt renyit, molt disputat i molt emocionant i fins pràcticament quasi al final no es va decidir el resultat. Una gran temporada la realitzada per les xiquetes (i els tècnics) del femení infantil que aconsegueix jugar l’any que ve en la lliga autonómicas.

Al llarg de la temporada, l’equip es va proclamar campió del seu grup, el B, amb 19 victòries i 1 derrota i haver eliminat al Morella i Sagrado Corazon d’Alginet abans d’arribar a la final.

Enhorabona!!!

-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Què llàstima que el consistori i el club de bàsquet no s'hagen involucrat un poc més en aquesta final perquè ho havera pogut disfrutar el màxim d'aficionats d'aquest poble... ENHORABONA CAMPIONES, I, A DISFRUTAR-HO!!