L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 30 de juny del 2012

Hem arribat a 500.000 pàgines llegides

Ahir divendres, a última hora, La Cotorra de la Vall assolia les 500.000 pàgines llegides. Arribats aquests moments, és l'hora de fer un balanç estadístic d'alguns temes al voltant d'aquesta xifra amb resum informatiu que considerem interessant per a tots els lectors/es. 

Gràcies a tots i totes per la vostra fidelitat al nostre blog.

L'equip de La Cotorra

Les gràfiques les podreu vore a més grandària fent un clic al damunt.
Aquestes han estat les noticies més llegides al llarg d'aquests anys 



Ací teniu una gràfica sobre l'evolució de les pàgines llegides i el mes amb més volum d'informació llegida


Per últim, un resum de pàgines llegides per països,  navegadors i S.O.


 --

2 comentaris:

Enrique Estruch, com editor Quadern de Reflexions ha dit...

Enhorabona, aixó en senyal de que aneu pel bon cami : Öjala nosaltres arrivem algun dia a eixa xifra !!!

Un trieni de lector ha dit...

Per arribar cal tindre les idees clares, no mentir a la teua gent, i estar al costat de la gent del poble. Per descomptat un equip que entenga de periodisme i uns colaboradors que vullguen millorar la situació real banyant-se en aportacions series, possibles, i adaptades que fan llegir, inclús els adversaris, per poder rebatir el que diu el blog que solc llegir quasi en exclussivitat. Per això, obric la Cotorra des de fa tants anys de bon matí. Aquesta Cotorra per a mi es " la primera de la mañana". La teua sort es la meua, Cotorra.