L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de juny del 2012

Ja funciona el primer airejador en el llac de la Goleta


 L’empresa Taver-riegos ha acabat avui la instal·lació del primer airejador en el llac de la Goleta. El govern municipal va triar aquesta solució per oxigenar l’aigua després de diversos estudis. El primer airejador s’ha acabat d’instal·lar avui i ja està en funcionament. El segon estarà acabat i en funcionament, si no sorgeix cap imprevist, el pròxim dimarts.

Els airejadors se situaran a les dues zones amples del llac i  bufaran l’aigua de baix cap dalt formant, com es pot vore en la fotografía, com una mena de brollador.  Cadascú dels airejadors actua sobre 453 metres cúbics a l’hora amb la qual cosa i sabent que el volum màxim del llac està sobre els 11.000 metres cúbics, cada 12 hores es remou tota l’aigua del llac. El cost total del projecte serà de 12.173 euros, IVA inclós, i és l’empresa Taver-riegos qui els hi ha instal·lat.


La col·locació dels airejadors es va aprovar en el ple del dia 4 d’aquest mes de juny amb els vots dels govern municipal, mentre el PP no recolzava aquesta mesura, que es veu tan necessària donat l’estat en què es trobava fins ara l’aigua per l’escassa capacitat d’oxigenació de la font ornamental que hi ha.
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!! Despres de tants amys amb problemes de mortandat de peixos per situacions d'anoxia, ja era hora que algu es preocupara pel que es una questió de salubritat.
Esperem que funcione be!

Robinjut ha dit...

Potser una bona solució. Independentment del que haja costat, es poden estalviar molts diners que no es gasten en neteja, epidèmies, i a més a més millorar la qualitat turística/ambiental de la nostra platja.

Anònim ha dit...

Este migdia he anat a voreu i estava apagat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No funcionen les 24 hores ininterrompudament.