L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 30 de juny del 2012

La platja acull aquest cap de setmana el Mercat Mariner


L'Avinguda de la Marina acull el Mercat Mariner
Des d’ahir, dia de Sant Pere, la nostra platja acull la celebració d’un mercat especial, el Mercat Mariner, ubicat a l’Avinguda de la Marina, durant tres dies. Ahir divendres a les 5 de la vesprada començava el mercat que aporta entre altres al·licients productes que van des de l’artesania i alimentaris fins a activitats i oferta per als més menuts, amb unflables, animals, tallers per a xiquets i espectacles.

Tota aquesta activitat es complementa amb camallargues, pintacares, nits de foc del Gran Faquir, entre altres espectacles.

La regidora de Turisme, M. Carmen Canet ha recordat que les activitats d’estiu a la platja seran un dels principals eixos emprats per l’Ajuntament per a dinamitzar el temps d’oci dels veïns i visitants. Enguany, ha assenyalat, es presenta més varietat d’oferta lúdica, cultural, festiva i participativa per a potenciar el sector turístic com a motor econòmic.
-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

Felicitar a la regidora Carmen Canet per esta i altres iniciatives similars, conscients de que el presupost degut a la situació económica general i local heretada no dona per a més: Per este camí estem trovant-nos i ens trovarem sempre.