L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 6 de juny del 2012

L’ajuntament obri avui la piscina d’estiu


 

Avui dimecres, 6 de juny, obri la piscina municipal d’estiu en horari de vesprada i a partir de les 15:00 hores fins que acabe el mes. Els dissabtes estarà oberta matí i vesprada i el diumenge oberta de matí.

La piscina s’obri després de les actuacions de manteniment i millora de les instal·lacions efectuades en les instal·lacions esportives municipals, i serà en les mes de juliol i agost quan l’horari s’amplie els matins i fins el 15 de setembre.

Igualment s’oferiran els tradicions cursets de natació, per a la qual cosa s’anuncia que la inscripció començarà el dilluns 18 de juny, amb uns inicis dels cursos el 2 de juliol. Els interessats han d’anar a la piscina i arreplegar el número per a apuntar-se en les oficines del poliesportiu.

Segons ha donat a coneixer l’Ajunament, hi haurà 3 cursets de natació, amb una edat mínima per als xiquets i xiquetes i que es fixa en haver nascut l’any 2007. El primer curset serà del 2 fins al 20 de juliol; el segon del 23 de juliol al 10 d’agost i, finalment, el tercer entre el 13 i el 31 d’agost. El preu serà de 33 euros per curset, que es rebaixa en cas de germans a 25’40 euros cadascun.

Obres de millora en la piscina
S’ofereix igualment cursets d’Aquaguim, en torns de dilluns, dimecres i divendres, o de dimarts, dijous i divendres. El primer curset serà del 2 al 20 de juliol, el segon del 23 de juliol fins al 10 d’agost, i el tercer del 13 al 26 d’agost. 
 
L’accés a la piscina es pot realitzar de diferents maneres: pagament d’un accés puntual fins a l’abonament familiar, amb distints preus segons siguen abonaments mensuals, de matí, de vesprada, de tot el dia, etc. El preu de les entrades é: matí 1,40 €; vesprada 1,60 €; tot el dia 1,90 €. Els abonaments individuals valen 21,80 € mentre els són familiars 73,10 €.
-