L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 7 de juny del 2012

Les farmacies valencianes tanquen avui i demà en protesta per la falta de pagament del govern del PP de la Generalitat.



Les farmàcies de Tavernes – i les de tot el País Valencià- tanquen avui dijous i demà després que el govern del PP de la Generalitat continue sense abonar-los els diners que els deu per les medicines.

A Tavernes s’ha establit un torn de guàrdia i avui dijous estarà oberta la farmàcia de Javier Escrivà, al carrer Gandia (prop de l’Ambulatori), i demà divendres la de Mª Elvira Sanchís al Passeig Lepant, al costat de Correus.

La Generalitat ha intentat evitar el tancament i ahir el conseller de Sanitat, Luis Rosado, va confirmar que havien pagat 120 milions d’euros que devien als farmacèutics, però eixa quantitat era del mes de gener, de fa cinc mesos i no ha satisfet els professionals. 

El conseller afirmava no entendre molt bé que es mantingueren els tancaments després d’eixe abonament. Però si com el mateix conseller reconeixia, la Generalitat encara els deuen 600 milions i és una factura que apuja tots els dies, perquè tots els dies hi ha dispensació de medicaments, pensem que si es compren el perquè els farmaceutics estiguen “fins el gorro”.

Rosado ha dit també que establir un calendari per poder pagar els 600 milions que la Generalitat els deu (per ara) es impossible per la situació econòmica. Simplement recordar que 600 milions queden molt lluny dels 24.000?? que anem a "regalar" a Bankia, i precisament per la mala gestió de la gent del seu partit.
-