L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 30 de juny del 2012

PP: Retalls a l’ensenyament públic i ajudes al privat

El Consell no ha respost una pregunta de Compromís sobre la construcció d’una universitat privada en sòl públic al municipi de Sant Joan d’Alacant. Així mateix no ha volgut admetre el fet que no s’ha realitzat un estudi rigorós de les conseqüències que la implantació d’este campus pot tindre per a la inserció laboral dels joves de la zona. 

Compromís ha informat que “la consellera d’Educació, María José Catalá, no ha volgut respondre a les preguntes de Compromís sobre si en la situació de crisi que patim considera positiu destinar recursos públics, entre ells la cessió de sòl públic per part de l’Ajuntament de Sant Joan, per a titulacions que ja estan cobertes de sobra a les comarques d’Alacant”.

Compromís considera que el fet que la consellera es negué a respondre, és “no voler donar la cara” perquè saben que la posada en marxa d’aquesta universitat privada va a tindre conseqüències negatives per a la universitat pública i els seus estudiants. Compromís ha afegit que la construcción d’aquesta universitat privada evidencia el doble discurs del PP: de retallades a la universitat pública mentre es donen recursos públics a l’ensenyament privat.

- Remés per Compromís
-