L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 11 de juny del 2012

RECOMANAT: "València necessita una cançó"


"València necessita una cançó
per a recuperar el vell somriure
de quan senyoreja sobre el món
amb una ment desperta, alerta i lliure."
(Feliu Ventura)

“València necessita una cançó” és un documental que s'endinsa en el moment que atravessa la música cantada en valencià. Més de 30 músics, periodistes i professionals del gremi analitzen el que coincideixen a denominar com el millor moment del sector de tots els temps. Quantitat, qualitat i diversitat en són les claus. L'objectiu: la normalitat dins d'un país lluny encara de ser-ho.

Raimon, Feliu Ventura, Miquel Gil, Vicent Torrent (Al Tall), Xavi Sarrià (Obrint Pas) o Pep Gimeno "Botifarra" són alguns dels noms propis que donen vida a aquesta radiografia de l'actualitat musical valenciana.


El documental està subtitulat en valencià, castellà i anglés. El botó CC serveix per a canviar-los o desactivar-los. Youtube té, incomprensiblement, l'opció Castellà activada per defecte, però pots canviar-ho al teu compte, a Configuració.
 
Els subtítols són molt útils, tant per a sords com per a persones que no entenguen el català, ja que del que es tracta és de difondre. Només cal desactivar-los si no els necessites.

Direcció i realització: Borja Pons i Guillem Nicolàs
Edició: Borja Pons
Ajudant de producció: Mireia Mas
Disseny: Baptiste Pons
Música: Feliu Ventura, Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra", Orxata Sound System, La Gossa Sorda, Xerramequ Tiquismiquis.
Col·labora: Universitat Politècnica de València (EPSG) i Tramuntana Produccions







-

2 comentaris:

Robinjut ha dit...

Felicitats, Borja i Guillem per tan bon reportatge.
També, gràcies al departament d'audiovisuals de la UPV al campus de Gandia, i al seu director, el valler Pep Pastor.

Anònim ha dit...

I Francesc Burgos, músic i membre de La casa Calba també hi intervé, em sembla que és l'únic valler que ix... Enhorabona a tots!