L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 21 de juny del 2012

Tavernes celebra avui dijous la 1a Assemblea de Joves. Es presentarà el Pla Integral de la Joventut 2012-2015


La regidoria de Joventut que dirigeix Josep LLácer vol augmentar la participació juvenil en la vida i les decisions de l’Ajuntament ha organitzat aquesta primera assemblea de joves. L’objectiu és fomentar l’associacionisme juvenil i la participació dels joves en les activitats organitzades per tal que prenguen part la decisió de les activitats que programa l’Ajuntament i col·laboren a organitzar-les.

El regidor ha  dit que la 1ª assemblea local de joves ha de ser “el nucli inicial del fòrum de participació jove. A l’assemblea presentem el Pla Integral de Joventut 2012-2015, un document que hem preparat per a establir les línies mestres de treball que ens hem marcat en la Regidoria de Joventut.  

El govern municipal vol donar una continuïtat i una cohesió a totes les activitats enfocades als jóves que organitza l’Ajuntament. Es vol, per tant, democratitzar l’administració i canalitzar la creativitat juvenil i per això com a objectiu està escoltar els joves i poder millorar l’oferta d’activitats que s’hi organitzen.

Llàcer ha indicat que “l’assemblea n’és una prova evident. Per això vull animar tots els joves de Tavernes a acudir a l’assemblea i participar-hi, i a donar la seua opinió, que sens dubte és molt important per a nosaltres”.

Aprofitant la celebració de l’assemblea la Regidoria de Joventut presentarà el Pla Integral de Joventut 2012-2015. El Pla Integral de Joventut marca la manera de treballar de l’actual legislatura, que abordarà el treball transversalment amb una triple perspectiva: des del punt de vista interdepartamental, interinstitucional i de la participació jove.

L’acte és avui a la Casa de la Cultura a les 20:00 hores. La reunió està oberta a la participació dels jóvens de Tavernes i inclou, a més, una taula rodona, que girarà al voltant de l’associacionisme juvenil i la participació dels joves en les administracions. La taula rodona comptarà amb la participació de Pere Fuset, vicepresident del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana, amb David Latorre, de l’àrea d’implantació del CJCV i amb Josep Llàcer, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Tavernes.
-