L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 6 de juny del 2012

Tavernes destinarà una subvenció de 144.000 euros a pal·liar la desocupació agrícola


El govern municipal ha aconseguit una ajuda del Servicio Público de Empleo Estatal que destinarà a pal·liar la desocupació dels vallers que treballen en el sector agrari. En concret, segons ha confirmat l’alcalde Jordi Joan a Las Provincias, es destinaran 144.000 euros amb la qual cosa, a faltar de quadrar números, es podrá donar treball entre 100 i 120 persones amb grups entre 30 i 40 persones i una durada d’un mes.

L’ajuntament ha calculat una durada del programa de tres mesos i per a poder optar a aquest tipus de contracte cal que els beneficiaris hagen cotitzat a la Seguretat Social en el règim agrari. Jordi Joan considera que és una bona noticia i més encara quan será una ajuda temporal a molta gent que treballa en el camp. En les oficines del Servef hi havia censades el mes passat 127 aturats provinents d’aquest sector.

Aquesta ajuda, més els previsibles contractes que es puguen fer en el sector hostaler aprofitant la temporada turística, servirá amb bastant probabilitat per disminuir la xifra d’aturats del poble.

-