L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 26 de juny del 2012

Tavernes ha rebut les dues banderes blaves de l’estiu 2012







L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i la regidora de Turisme, M. Carmen Canet, van rebre ahir dilluns de mans del president de la Generalitat les dues banderes blaves de la platja de Tavernes

La cerimònia es va celebrar a la platja del Recatí, al Perellonet, on van assistir els representants dels ajuntaments guardonats amb el distintiu de bandera blava concedit a llurs platges.

Tavernes ha recuperat enguany una bandera blava que havia perdut. Aquest estiu les dues banderes blaves atorgades per la Fundació d’Educació Ambiental, dins del marc de la campanya bandera blava 2012, onejaran en la platja de Tavernes i en la platja de la Goleta. 
 
 
Tal com hem comentat, ens ha arribat que l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va aprofitar l’ocasió per convidar al president a visitar l’Ajuntament donat que en poc de mig hora estaria a la nostra ciutat, cosa que finalment no va ser possible com indiquem en aquella notícia.
-
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

caldria que fora roja i no blava.

Estruch ha dit...

Una bona noticia després d'un any passat molt roïn degut a les obres públiques, i més perquè hem recuperat una bandera.