L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 de juny del 2012

ULTIMA HORA: Tavernes aconsegueix dues banderes blaves


L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), organisme encarregat d’atorgar les banderes blaves, ha donat a conéixer que la nostra platja ( ¿o millor les nostres platges?) han obtingut sengles “banderes blaves”, una distinció que premia aquelles platges que gaudeixen de qualitat en les seues aigües i, a més, fan un treball de promoció i educació ambiental.

Enguany, Tavernes ha obtingut dues “banderes blaves”, una per a cadascuna de les platges que té la ciutat: la denominada genèricament “Platja de Tavernes” i “La Goleta”. Per tant, suposem que gran satisfacció en el consistori i també, com no, el que hem de tindre els vallers i valleres i més perquè, obtenim dues distincions, amb la qual cosa en recuperem una. L’any passat només la va obtindre la platja de “La Goleta.


Confiem que les distincions siguen una bona empenta, almenys promocional, de cara a la campanya turística que ara comença i això ajude i anime les contractacions d’apartaments i demés lloguers.

Podeu vore la relació completa de platges “Bandera Blava” en el següent enllaç


L'equip de La Cotorra dóna l'enhorabona a tot l'ajuntament (polítics, tècnics i treballadors) perquè entre tots s'ha fet possible aquest èxit.

-Noticia publicada inicialment dimecres dia 6
-

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona notícia tindre dos banderes blaves.
Només ha faltat tindre també la "Q" de Qualitat turística però poc a poc es tindrà tot.
He llegit en premsa que s'ha tornat a donar la bandera blava a la platja de Tavernes per la millora del servici de salvament i socorrisme.
Molt curiós pel que tots sabem que està passant este any. Veritat?

Anònim ha dit...

Jo crec que els problemes burocràtics de l'adjudicació per enguany no té res a vore amb la qualitat del servici que es va donar l'any passat i el que es puga donar enguany.

No es pot pressuposar que el servici serà fluix enguany per això.

Anònim ha dit...

lo de qualitur "Q" no s'ha demanat enguany perquè valia 12.000 euros. més que un premi era comprar un premi.

Juanjo ha dit...

Hace dos años hubo una campana en contra del Ayuntamiento por parte de un grupo de usuarios descontentos con la gestió de la playa. El año pasado no, quizas la ausencia de quejas sea la principal mejora. Enhorabuena al Ayuntamiento por su labor.

Tarlatana ha dit...

Molt bé, any rere any hi ha que potenciar i millorar la platja, encara té moltes més possibilitats

Una veïna ha dit...

Tots recordem quan en perderem una, i digueren que no passava res. Feliciatar la regidora de pLatges.