L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de juny del 2012

Xerrado col·loqui en el Centre Excursionista



El Centre Excursionista acull el pròxim divendres, dia 8 de juny, una xarrada col·loqui a les 8 de la vesprada sobre la violència de gènere.

És un tema molt important i que pensem mereix la presència i involucració del màxim de veïns per tal de fer front a aquesta xacra de la nostra societat, i que pateixen especialmente les dones. És una xerrada on tots cabem, tots podem manar-hi però s’ha organitzat pensada més en la joventat, i per tant totalment recomanable entre els veïns i veïnes de 14 a 20 anys. I segur que no aneu a avorrir-vos davant un tema tan interessant i que vos pot aportar molta información i pautes d’actuació.

L’organització confía en la vostra presencia. T’hi animes a vindre? Recorda que el Centre Excursionista té la seu en el Carrer Sant Pere de la nostra ciutat.

-

3 comentaris:

Una veina que anirà al camp d'esports ha dit...

Vaja dia amb tantes activitats, això es desconegut a la nostra Vall. Hi ha de tot. Enhorabona als que treballen pel poble.

Anònim ha dit...

Molt bona la xarrada. Anime a que es reatlizen més col-loquis com aquest, sobre tot com en este cas, la joventut.

Agraïda del vostre esforç

Anònim ha dit...

La xarrada ha estat molt interessant. Els dos ponents tant Juanba com Angel ho han exlicat molt clar, per a que la joventut, i els que no ho són, se n'adonen del que està passant i a més a més per previndre-ho. Us anime per a que aquest tipus de xarrades no es queden sols ací, que siga aquesta la primera d'altres que puguen vindre al darrere.