L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 31 de juliol del 2012

Compromís obtindria ara fins a quatre diputats al congrés espanyol, segons una enquesta


El baròmetre electoral de Terra publicat avui certifica una caiguda del PP al congrés espanyol i apunta a un augment de diputats de Compromís. Segons l'enquesta encarregada a Celeste-Tel, si avui hi hagués eleccions legislatives a l'estat espanyol, Compromís obtindria entre 3-4 diputats, quan ara només en té un.

L'enquesta assenyala a més que hi ha dos diputats corresponents a partits nous, un dels quals podria correspondre a la coalició encapçalada pel PSM a les Illes. El PP, que actualment té 186 diputats, en perdria més de trenta fins a 152-154, mentre que el PSOE en sumaria entre vuit i onze, i passaria dels 110 actuals a 118-121. Aquesta baixada es correspon amb l'enquesta publicada aquest diumenge pel diari El País.




Per tal de fer un poc de memòria, us oferim el video de vilaweb sobre aquella nit quan, per primera vegada, una formació d'obediència estrictament valenciana obtenia un diputat a Madrid



-

1 comentari:

Enrique Estruch i Ferrando ha dit...

No m'extranya doncs molta gent com jo, que no compartim la vostra ideología en general ( encara que no estem en el dia a dia tan lluny com molts penseu), ens pensaríem en estos moments seriosament de votar no ja a Compromís, sino a Baldoví per la seua gran llavor en les corts , almenys mentres el Psoe no canvíe de cartell i l'encapsale gent verdaderament nova.

Es més, jo animaría al que el vot protesta no s'en anara a l'abstenció o a partits sense opcions, sino a partits com el vostre que al menys faràn servir el vot per a algo .