L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 9 de juliol del 2012

Extraordinari concert de Sant Pere organitzat per les seccions musicals de la SIUM




 Extraordinari va ser el concert que, amb motiu de la recent diada de Sant Pere, va oferir anit el cor de l’Escola de Música de la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes i la Banda del Centre d’Ensenyament Musical 'Mestre Arnau', sota la batuta de José Palomares Peñalba.

I ja que hem parlat de la diada de Sant Pere volem recordar que fa només unes dècades era una de les grans festes local de Tavernes i s’hi dedicava al patró de l’església parroquial del mateix nom, única que va haver a la ciutat fins que fa poc més de 50 anys es convertís en parròquia l’ermita de Sant Josep. Segons conten els vells, la nit de la vespra del dia es feia un gran revol de campanes i en acabar es botaven foc a les moltíssimes fogueres que plantaven els joves a les cruïlles dels carrers. Fogueres fetes com mana la tradició: de trastos fells i ninots fets de palla vestits amb roba de parracs. Eren les falles que havíem tingut tradicionalment al poble.


Bé, tornem al concert: Va tindre dues parts diferenciades, una més musical amb “Lo Cant del Valencià”, una selecció de la pel·lícula 'Lawrence d’Aràbia' i 'Bee Cee Bee Gee' de Terry Kenny, el pasdoble “Alhambra” de Monllor, per continuar amb “Lluna Mediterrània”, abans que intervinguera eixe cor de més de 100 veus blanques amb peces molt conegudes – i reconegudes- dels Beatles i de Queen. I per acompanyar la col·laboració del guitarrista Rafa Palomares Company i el baixista Luís Roig Riu.


Un espectacle encisador en una nit d’estiu encisadora i un espectacle que ens va resultar curt i que caldria repetir en alguna ocasió. Enhorabona a tots els implicats per aquesta feina tan ben feta!!
-