L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 8 de juliol del 2012

La platja de Tavernes va acollir ahir el segon encontre de “Bandetes”



L’acte s’iniciava pel matí amb l’arribada de les bandes participants, de l’Escola Elemental Eduardo Arnau de Tavernes, la banda infantil Tot per la Música, d’Ontinyent, i la Unió Musical, de Carlet, al cine Olimpo de la platja de Tavernes, i feien la primera cercavila. Al llarg del dia desenvoluparen diverses activitats, entre elles la visita al monestir de Santa Maria de Valldigna.



A les 8 de la vesprada es concentraran en les dependències municipals de la platja de Tavernes, on foren rebudes per l’alcalde, Jordi Joan, i membres de la corporació municipal per anar en cercavila cap al cine Olimpo, on tindria lloc el concert. Allí, l’alcalde va dirigir unes paraules on destacava la importància de la formació musical i la gran tasca que efectuen les escoles de música.


El concert el va iniciar la banda Unio Musical de Carlet amb “Ai se eu te pego”, “Gladiator”, “Spanish Nigths” i “Pirates del Caribe” dirigida per Juan José Serrano, després era el torn de la banda Tot per la Música d’Ontinyent amb la interpretació de “Supercalifragilisticoespialidoso”; Who dit it” i “Some thing like” dirigida per Daniel Rengel i acabava la nostra banda, la de Tavernes, dirigida per Juan Francisco Torres i que oferia als assistents “Little dance”,”Gingerbread men of parade”, “Heroes and glory”, “Obladi, oblada”, “Colors of the wind” i “The tempest”. 

Carlet

Ontinyent

Tavernes
 -