L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 18 de juliol del 2012

Morera: “L’ERO a RTVV és de fàcil solució. Sobren els directius culpables del forat i els amics i amigues que han col·locat


 Compromís a  través d’Enric Morera  considera que l’anunci de l’ERO a TVV-Canal9 confirmen el pitjor  i “ els fidels servidors del PP que manen en RTVV han anunciat la mort definitiva d’una ferramenta que havia d’estar al servei de la llengua, de la cultura i de la llibertat d’expressió del nostre poble i que no ha estat possible i  més encara en l’etapa negra des de Zaplana fins a Fabra”.

Morera afirma que l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de RTVV era més fàcil “perquè estan de més els directius culpables del gran forat, del gran deute provocat perquè no saben com gestionar l’ens i, a més a més, sobren els que no són bons professionals, sobren els amics i amigues dels directius i del partit que han anat col·locant estos anys i que, amb tota seguretat, continuaran en la casa”.

El síndic de Compromís considera que culpar de l’acomiadament de 1.295 treballadors a l’herència de Lerma “és un comentari poc afortunat, cínic, fora de lloc i és l’excusa d’un mal pagador. La justificació d’uns ineptes que han jugat amb molts milions de diners públics per a portar la nostra radiotelevisió a la ruïna més absoluta i això ha passat amb Zaplana, Olivas i Camps”.

Morera ha mostrat la total solidaritat de Compromís amb els treballadors i treballadores i amb el Comitè d’Empresa.  Compromís  dóna i donarà suport a una radiotelevisió plural, digna, oberta, transparent, valenciana i en valencià. 

- Nota de Compromís
-