L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 17 d’agost del 2012

Tavernes celebra per primera vegada un concurs de grafits




Les Regidories de Joventut, Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament han organitzat el “I Concurs de Grafits”. La temàtica serà lliure, les obres originals i no tindran cap caràcter discriminador o d’atemptat a la intimitat i el valor de les persones.

Hi haurà tres guanyadors que, a més d’obtenir premis en metàl·lic de 250,150 i 100 euros, plasmaran les obres premiades a les parets del Parc de Cantalot. El jurat també podrà fer menció especial d'altres treballs que no en resulten guanyadors. El termini per a la inscripció (gratuïta) finalitzarà el dia 07-09-12, i la decisió del jurat serà el 14-09-12, estant prevista l’execució dels grafits el dia 21 de setembre del 2012 entre les 10h i les 18h, al Parc del Cantalot.

Les obres podran ser realitzades individualment o per equips formats, com a màxim, per quatre components. Les inscripcions es poden trobar al web (tavernes.es), l’Ajuntament, biblioteca, Casa de la Cultura i oficina de turisme. Caldrà acompanyar-hi material gràfic d’algunes obres realitzades anteriorment pels concursants o facilitar l'adreça web on poder consultar-ho.
-

5 comentaris:

Estruch ha dit...

Esperem vora al amic de Borone al que tant li agrada grafitiar el nostre terme ...

Anònim ha dit...

Esteu apoyant el bandalisme?els premits son mes bons que als de la carrera de la mar.pots explicarmos el motiu?

Anònim ha dit...

S'està donant suport al "bandalisme" (sic)??? Per supost que no!! Pensar a dia d'avuí que la gent que fa grafits el que està fent és vandalisme i no art, dóna molt a entendre del poc sentit de l'art que té alguna gent. En algunes universitats de belles arts s'imparteix el grafit com a òptativa i és un referent dins de les corrents d'urban art. En països com alemanya i França aquest tipus de concurs són molt habituals i tenen molt de prestigi. A tavernes, per alguns, és vandalisme... Què per què els premis són superiors als de la carrera de la platja? Això ho hauràs de preguntar al Club d'Atletisme, per que l'ajuntament no té res a veure. El que realment fot, i fot moltíssim, és que cada vegada que hi ha una proposta original i innovadora, sempre ha d'apareixer algú (serà sempre el mateix? Serà d'algun partit polític?) menyspreant la idea i catalogant-la de "bandalisme". Una pena.

Anònim ha dit...

T
Voldria vore yo ahon tens tu el gust,en la tele no paren de ixir queixanse,que si trens,metro,autobusos etc.... destinen una barbaritat de dines per a subsanar els desperfectes,sera que no tenen idea del art ?per aixo ehu retiren.en el poble la entrada de la piscina oberta sera pa tu una galeria.poseu a BORONE com a representant dels grafiteros"home onorific".primer consegiu gastarse els dines en trellat y deixar de tonteries.
Si soc el mateix de sempre seras tu el mateix que publica en anonim segent partidari de la cotorra
.maneu tots menos Jordi."JORDI FA DE CABEZA DE TURCO"

Anònim ha dit...

A mi, i jo no sóc qui t'ha respost abans, em sembla que confons el sifó amb la magnèsia. Que téns una "empanada" mentral fruit de la ignorància artística que sura en el teu escrit. I que tens molt poc trellat clavant pel mig al sr. alcalde, que ja em diràs que ha de vore en aquest afer, i que no crec es moleste en contestar-te de si mana o deixa de manar. Com se sol dir: A los hechos me remito. O pregunta-li-ho al Partit Popular qui mana.

Si tens el mateix coneixement de l'art que el que demostres tindre escrivint en valenciá comprenem les burrades que has soltat.
Segons tu i els teus arguments, els murals que han fet artistes com Miró o Picasso entre els espanyols o Diego Ribero entre els mexicans nomes serien "bandalisme" (sic).

Ja ens diràs (millor que no ho faces, perquè segur que ens soltes alguna altra barbaritat) que ha de vore que quatre vàndals (Tipus Borone= Borja One, per si no ho saps) embruten el mobiliari urbà amb la plasmació d'una pintura artística feta segons les tècniques anomenades "graffits" en una façana, edifici públic o en aquest cas el Parc del Cantalot.
T'aconselle vages al barri del Carme de Valencia durant la setmana del Festival d'Art Independent Incubarte, on podràs il·lustrar-te un poc del tema.

Seguint arguments semblants als que tu fas, i donat que avui comença la lliga, caldria prohibir el futbol perquè hi ha vegades que els xiquets jugants al carrer trenquen algun cristall o alguna persiana de les cases. O caldria prohibir la musica perquè no hi haguera gent, pubs o locals que la posen a les cinc del matí molestant el veïnat.

Ja es diu per Tavernes: la ignorància és molt atrevida. I tu ens has demostrat fins a quin nivell pot arribar eixa ignorància.