L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 10 de setembre del 2012

El govern del PP ho ha aconseguit: Espanya, record mundial de la desocupació!





El diari alemany “Financial Estafes Deutschland” publica en exclusiva unes estadístiques de l'Organització Mundial del Treball segons les quals Espanya ocupa el trist lloc número u del Món quan a xifres d'atur es refereix. També és el tema de portada de les notícies del canal 24 hores de la televisió del mateix país "N-TV".

L'article aclareix que aquesta estadística arreplega només l’'atur oficial de 178 països, per la qual cosa podria haver casos amb atur més gran que Espanya però que no estan en la llista, i serien països africans. 
 
Però com diu el diari, més trist i dramàtic resulta el retrat del mercat laboral espanyol i més quan diu que oficialment tenim més desocupació que a Namibia i a Mali. Ens acampanya en aquest podi com  a número dos Grècia, el segon país amb més atur del món.

Les xifres demostren que les retallades que no se centren en la reestructuració de l'Estat, sinó a extraure diners en circulació de l'economia, sumats a l'absència del crèdit, formen un còctel explosiu i les seues conseqüències van molt més allà del que ningú hi havia previst. El diari explica com la sacrosanta troica (UE, BCE i FMI), per exemple, no ho hi havia previst. Així, a la tardor del 2010, el FMI pronosticava per a Espanya un 18% d'atur en el 2012. S’han quedat curts doncs estem sobre el 25% al setembre. Qualsevol marge d'error ha sigut àmpliament superat.

Les previsions de la OIT
  han estat pessimistes i ho segueixen sent. Per al 2015, l'organització preveu que l'atur a Espanya tanque en el 23,4%, és a dir, que en els dos pròxims anys, amb prou faenes haurà aconseguit la nostra economia crear ocupació. L'atur juvenil seguirà instal·lat entorn del 50%. 

Ni tan sols a Orient Mitjà o en el nord d'Àfrica, on la frustració generalitzada dels joves ha donat lloc a les revolucions de la Primavera Àrab, els nombres són tan dolents. I és que amb el PP en el govern som els primers del món en desocupació.

- Noticia del diari alemany i de la televisió 24 hores "N-TV" arreplegada per "El Mundo".
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons ens han "ventilat", la culpa es del tripartit que governa Tavernes...

Anònim ha dit...

Sí i del col·lector de la platja, i que el retor no diguera els actes religiosos, de que no es faça la depuradora i que Messi no fitxe pel Valencia i que Rajoy demane el rescat a Europa i si plou molt i el poble s'inunda de no haver canalitzar el Vaca.
Així es va la credibilitat.

Anònim ha dit...

Y no te olvides del parking, la piscina, la gran obra de la avenida de la playa, la bancarrota de las arcas municipales, la nula gestión de las pasadas legislaturas, enchufismo, etc, etc, etc.