L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 19 de setembre del 2012

El Grup Muntanya Valldigna durà a cap dissabte la segona fase de la neteja del Vaca





 El pròxim dissabte, dia 22, la Secció de Voluntariat Ambiental del GMValldigna executarà la segona fase de la neteja del riu Vaca. El tram afectat és el que va des del Molí Vell del Pla fins a l'Illeta del Tol·lo al terme municipal de Tavernes. Tots els interessats a participar-hi ha d’acudir a les 8 del matí a la Casa de la Cultura de Tavernes.

El GMV ha informat igualment que ha detectat taponaments de canyes en alguns llocs del tram que va des del Molí Vell del Pla fins a l'Assut de canyes tallades i no retirades, cosa que ha provocat algun taponament. També que entre l'Assut fins l'Illeta del Tol·lo s'han detectat deixalles com rodes de cotxe, llaunes, marraixes, cartró i ferro, que seran retirades pels voluntaris el pròxim dissabte en el transcurs de la segona jornada de la II Edició de Neteja del Riu Vaca.

Cal recordar que les canyes dels marges fan funció de sosteniment, però les tallades i deixades poden obstruir la circulació d’aigua del riu, provocar el desbordament o la destrucció dels marges laterals del riu.

El Grup de Muntanya Valldigna demana a l’Ajuntament de Tavernes que contacte amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, que és l’entitat gestora del riu, perquè retire les canyes que taponen el riu abans de les pluges torrencials i així previndre danys més greus.
-

1 comentari:

Robínjut ha dit...

El dissabte despres del ball de disfreses per a una activitat a la Vall.
Exit assegurat.
Qui han anat, els de Simat i prou?
Tambe es tindre barra...