L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de setembre del 2012

Enguany no apareixeran alguns actes religiosos a la programació del Llibre de Festes i horaris de mà.



I no serà perquè no vagen a fer-se, que esperem que sí, ni tampoc perquè l'Ajuntament no ha tingut voluntat d'incloure'ls, que sí que l'ha tinguda. És que el mossén titular de la parròquia de Sant Pere, José Vicente Calzada, no ha indicat a l’Ajuntament l’horari i demés circumstàncies dels actes religiosos a celebrar durant la setmana de Festes Majors.


L’Ajuntament ha tingut tot l’interés per coneixer-los i li’ls ha demanat per incloure’ls al llibre oficial de festes, i segons hem pogut saber les darrers setmanes li ha preguntat per activa i per passiva, de forma reiterada i per favor, que els informarà dia i hora dels actes, perquè la programació s’havia de tancar, era l’única cosa pendent i el llibre havia d’entrar a impremta.

El mossén els hauria donat sempre com a resposta que “encara no ho sé”, “fins la setmana que ve no podré dir res”, a pesar que l’Ajuntament li recordava que el Llibre de Festes i el treball de l’impremta tenia uns terminis a complir per estar enllestit abans de les festes. Cal dir que això és la primera vegada que passa, doncs era habitual fins ara conéixer eixos actos uns mesos abans.

Per tant, el programa de les Festes Majors de Tavernes que publica el llibre només contemplarà enguany l’horari de la “Pujà” i de la “Baixà” del Santíssim Crist de la Sang, patró de la ciutat, processons que per tradició obrin i tanquen les festes i això és inamobible. Però es desconeix dia i hora de la resta dels actes religiosos, entre ells els dedicats a la nostra patrona, la Divina Aurora, a saber el rosari, la processó i la missa cantada pel cor local.


-