L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 18 de setembre del 2012

FESTES 2012 - Esports





Rugbi
 
El Tavernes Rugbi Club es va proclamar campió del “XXV Torneig de Festes” en imposar-se amb un contundent 45-14 als TAUS d’Aposta (Tarragona). Encara que el resultat no ho semble, l’encontre va ser molt disputat i el TAUS va dominar la primera part (12-14) però va ser el Tavernes qui va arrasar durant la segona i d’ací el resultat final.
Després del partit els dos equips junt amb directives, socis i simpatitants van gaudir del tradcional “tercer temps” amb un “asado” argentí que va agermanar un poc més els jugadors de les Terres de l’Ebre amb els de la Valldigna.

 Futbet 
El “Bar Ca sapo” ha guanyat les “24 hores de futbet Festes 2012”. El segon classificat ha estat l’equip “Embalpak” i el tercer “Mossets”.


 Bàsquet
 “24 hores de bàsquet Festes 2012”
Campió: Bar Musical
Subcampió: Phanathimankos
Tercer: Veterans
Quart: Mafés



 “Torneig 3x3” de festes s’han donat els següents resultats:
Campions d’alevins: Els Lakers
Campions de benjamí: Miami

Campió de la gimkana: Enric Chofre

Triples:
Campió del concurs de triples, Vicent Vercher, de l’equip infantil amb 6 triples de 10 llançats.
-