L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 23 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DISSABTE: Apartament Borja



  
J.E. Grau, Papa Borja
 El nostre paisà Josep Enric Grau ens va deleitar anit amb el seu espectacle “L’Apartament Borja”. Quasi hora i mitja sobre l’escenari, amb uns bisos d’agraïment al públic. Un temps que se’ns va passar volant i entre somriures i rialles davant els jocs de llenguatge, plens d’ironia, d’aqueix estil tan seu de les poegrafies.

I com a fil conductor la detallada història dels nostres Papes Borja que… ¡vaja que donen de si! Almenys perquè algu escenificant el Papa amb el pa es guanye el pa (perdona’ns per la mala imitació).  Res, que feres un espectacle de sucar-hi pa! Enhorabona.

J.E. Grau, de Tavernes i desmemoriat
 I com això de la nostra historia - amic Josep Enric Grau, de Tavernes, i sense memoria -  ben saps que als valencians ens l’han amagada i ens diuen que no en tenim, que la nostra historia és la d’ells, pensem si no caldria algun petita explicació “al gran public” perquè no es perda entre tants personatges i puga seguir més el fil conductor entre Calixtes, Roderics -¡O Dio, la Chiesa romana in mani dei catalani! - Sforza i tutti quantti.

J.E. Grau, conductor de la història
I malgrat ser un espectacle cultural, de teatre en valencià, i ser un autor local alguna taula del Café de la Plaça  estigué buida. Vaja manera de recolzar els artistas locals! I és que com deia Pi de la Serra “la cultura és una paraula delicada, tan perillosa com la dinamita, generalment en manca més que en sobra, generalment tothom en necessita”.

-