L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 15 de setembre del 2012

FESTES 2012 - DIVENDRES: Festellés ompli el carrer Sant Agustí




Una part del carrer Sant Agustí
 “Festellés2012”, la festa que celebrava anit Tavernes en homenatge al considerat millor poeta valencià d’ençà Ausiàs March, va tindre una bona acollida i foren molts els veïns – molta gent de la cultura- els que hi participaren amb la lectura d’algun dels seus poemes. 

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, acompanyats de regidors del govern municipal, que s’uniren a la celebració llegint uns poemes. A més d’un poema d’Estellés, l’alcalde en va llegir un del malahurat poeta valler, J.V. Clar, Premi Octubre de poesia, dedicat a la nostra població. No va ser l’alcalde l’únic, i altres vallers llegiren també poemes de Clar, entre elles un d’inèdit. 

L'alcalde recita un poema
 El sopar, mentre es llegien poemes, va ser d’entrepà que cadascú es va portar de casa, i l’organització amb la inestimable ajuda del Centre Excursionista va preparar les taules i una picadeta típica del país. En acabar es va poder degustar mistela i herbero elaborat pel Centre Excursionista.

Com a complement de la vetlada, l’escultora Teresa Cháfer va explicar el procés d’elaboració de l’estàtua dedicada al poeta que està instal·lada a Burjassot, la seua ciutat natal, i de la qual n’és autora.
-