L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 22 de setembre del 2012

FESTEeS 2012 - DISSABTE 22: Tercer dia de bous al carrer






 Hem tingut avui el tercer dia de “bous al carrer”. El tercer i últim de migdia de les festes d’enguany. Queda l’acte d’aquesta nit , uns bous al carrer per la nit per primera vegada que esperem i desitgem isca tot bé i no passe res.

Com  no ha passat res aquests primers dies. No ha calgut que lamentar cap incident digne de menció, la gent s’ha portat bé i els animals també. I ara cal esmentar la feina ben feta dels xicos de la penya, sempre atents i amatents, per evitar qualsevol incident. Alguna intervenció sí que han fet i han hagut de demanar a algun assistent que deixar el recinte, o almenys no estiguer pel mig en adonar-se que no estava en condicions per carrer davant l’animal. No se s’haureu fixat però habitualment sempre hi ha al costat del bou, mentre corre, cinc o sis penyistes per evitar incidents i intervindre si se’n produeix. Enhorabona a aquests aficionats pel treball ben fet.