L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 10 de setembre del 2012

La matriculació de l’Escola d’Adults Bolomor s’inicia amb una gran demanda i presència de veïns interessats.




Avui ha començat la matrícula en l’Escola d’Adults Bolomor i ja abans de les 9 del matí hi ha havia moltes persones interessades fent cua en les escales que donen sobre l’Avinguda de les Germanies per tal de poder complir els tràmits.

Fins el dia 14, dimecres, poden matricular-se les persones empadronades a Tavernes en les modalitats de primer cicle d’alfabetització, curs de neolector i educació general bàsica, així com de graduat de secundària, preparació per a la prova d’accés al Grau Mitjà Superior (Cicle Formatiu), cursos de valencià per a les proves de la Junta Qualificadora en el nivell Elemental, Mitjà i Superior, un curs d’iniciació a l’alemany i com a activitats més lúdiques el balls de saló, individual i en parella.

A partir del dia 17 i fins el dia 21 de setembre serà el torn dels interessats en els cursos de preparació de les proves d’accés a la universitat per a majors de 25 anys, cursos d’anglès de nivell I, II i III, cursos d’informàtica d’iniciació i de segon nivell, cursos de valencià per a estrangers, de francés d’iniciació i mitjà i d’iniciació a la costura.

La setmana del 24 al 27 de setembre es reserva per a la matriculació d’alumnes no empadronats a Tavernes si hi ha places lliures i, a més, es mantindrà oberta per a la resta de l’alumnat. A partir de l’1 d’octubre, l’horari de matrícula serà de 18:30 a 19:00 hores en el col·legi Alfàndec (segona planta) i es mantindrà oberta mentre queden places.

-