L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 18 de setembre del 2012

La sanitat i tot allò que l'envolta, amb el govern del PP, de mal en pitjor.



Morera: “El Consell és morós i còmplice de la morositat amb els treballadors dels hospitals”

L’empresa de seguretat a hospitals del País Valencià com La Fe, l’Hospital de Requena o el d’Elda, fa mesos que no paga la nòmina als seus treballadors, segons indica Compromís. Damunt, aquesta empresa ha cedit els contractes adjudicats a una altra mercantil que ha reconegut que no estava al corrent amb la Seguretat Social quan s’ha presentat a l’adjudicació.

El portaveu de Compromís, Enric Morera,  ha denunciat la falta de garanties de que es paguen les nòmines d’aquests treballadors i la manca de reaccions del Consell, i ha instat al conseller de Sanitat, Luis Rosado a que done explicacions, “perquè la falta de reaccions evidencia el desconeixement del Consell qui, a més, és  l’últim responsable. No entenem com la Generalitat ha permés que empreses que no poden pagar als seus treballadors estiguen treballant en l’administració pública i que, a més, es deixe que la concessió passe a mercantils que no estan al corrent de pagaments amb la Seguretat Social”.

Morera ha preguntat si el Consell prendra mesures perquè pague els cinc mesos de retard de les nòmines. Compromís, “el govern de Fabra no pot llavar-se les mans davant un cas com aquest, ha de donar la cara i aplicar la llei i que paguen als treballadors el que deuen. De no ser així, el Consell és còmplice d’eixos impagaments i de les penúries dels treballadors amb quasi mig any sense cobrar. El Consell és morós i permet eixa morositat amb treballadors de serveis tan bàsics per a la societat com els hospitals.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gosseta Shakura esta abandonada, ara l'amo es podria preocupar d'anar a per ella, perque en moltes ocasions li hem dit on esta. Pobreta ella no ho faria!!!